A karácsony az egyik legszebb időszaka az évnek, de fontos, hogy mindenkit jó egészségben találjon!

Ha kevesebben ülnénk fel ilyenkor a rutin és a berögzült szokások körhintájára, akkor egyre többen élvezhetnénk ezt az ünnepet, ami valójában a szeretetről szól. A valóban békés ünnep és a karácsonyi lidércnyomás elkerülésének egyik sarkalatos pontja az átgondolt és jól megtervezett ajándékvásárlás. Talán nem túlzás azt mondani, hogy van egy webshop, a miénk, ami egészségesebbé, stresszmentesebbé és boldogabbá teheti a karácsonyt. Mert a legjobb karácsonyi ajándék az egészség.

Korábbi évek felmérései szerint a nők többsége számára nagyon stresszes a karácsony. Stresszfaktorként jelenik meg az összes karácsonyi előkészület, az ajándékbeszerzés és a főzés is. Ezért szerintünk idén újítsunk egy kicsit! Nem azt mondjuk meg, hogy milyen karácsonyi ajándékot érdemes vásárolni tőlünk, pedig azt is érdemes!

Hanem arra hívjuk fel a figyelmet milyen termékekkel kerülhető el az, hogy karácsonykor hullafáradtak, síkidegek és sárkányok legyünk!

Az idősebbeknek egyszerűen kihagyhatatlan ebben az időszakban a Dr. Teng Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra intimbetét, amely egyedülálló módon segít az idősebb korban kialakult hormonváltozások miatt fellépő kellemetlen tüneteken. Emellett a gyógynövény peoniflorinja (Paeoniflorin) tartalma nyugtató hatású, ez segít a nőknél a stressz, az ingerlékenység, a szorongás és az álmatlanság leküzdésében. Segít a máj működésének megerősítésében és a keringési rendszer tisztításában is.

Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra – AKCIÓ

Mivel a fiatalabb nőknek is tudatosabban kellene óvniuk az egészségüket, ezért nekik és minden nőnek ajánljuk a Suprelax kapszulánkat, a feszültségmentes életért. Ez a termék hozzájárulhat és elősegítheti az idegrendszer normál működését, megszüntetheti az alvászavart, a depressziót, a szorongást. A bazsarózsa-gyökér Kínában Mu Dan Pi néven ismert és a hagyományos kínai orvoslásban (TCM) széles körben alkalmazott gyógynövény.

Suprelax idegrendszeri panaszokra. Megszüntetheti: stressz, alvászavar, depresszió, szorongás tüneteit.

Ha valaki úgy érzi, hogy az idegesség az emésztőrendszerére megy rá a leggyakrabban, az jó, ha beszerzi a Holistic Harmony kapszulákat. Ezt a terméket lehetőségünk van, kifejezetten emésztési panaszokra szedni, mert csökkentheti a puffadást és ráadásul a súlyt és a koleszterinszintet is.

Fogyókúra segítése - Holistic Harmony – Digest-Detox - méregtelenítés, emésztési panaszokra. Ha fogyókúra, akkor a Holistic Harmony az anyagcsere meggyorsításával segít fogyás esetén. Gyógynövény-kivonatokat tartalmaz, csökkenti a puffadás tüneteit.

Ha a sok járkálás megterhelő vagy visszerek vannak a láthatáron, akkor V & A kapszula jelenthet támogatást a karácsonyt megelőző stresszes időszakban. Ez a termék az agy-, a szív-, az érrendszer normál állapotának fenntartását, illetve a méregtelenítést segítheti elő. A visszereket csökkenheti, a visszér okozta fájdalmat enyhítheti, a vénagyulladást csökkentheti, elősegítheti a véráramlást a különböző szerveknél és a különböző ízületeknél is. Ráadásul a szorongás oldásához fontos az akadálymentesített vérkeringés, amelyet ginseng gyökér és pórsáfrány kivonat segít elő.

V & A kapszula

Mit ajánlunk még?

Ha valaki azt tapasztalja, hogy az idegesség a szívére van leginkább káros hatással, akkor nagy segítség lesz naponta meginni egy csésze finom Hundred Beauty Tea, azaz százszorszép teát, amely a magas vérnyomás tüneteit képes enyhíteni. De sok más jótékony hatása mellett hozzájárulhat a szívkoszorúér és a szívizom oxigén ellátásához is. Továbbá javítja az alvás minőségét és elejét veszi a fáradékonysággal járó stressznek, depressziónak.

Százszorszép tea élénk hűvös

Már egy esti százszorszép teázgatás is támogathatja a nyugodt alvást. Jó társ a téli esték bekuckózós kikapcsolódásához vagy egy gyors relaxáló kádfürdőhöz. Vagy éppen egyszerűen csak nyugalmat adhat a „Ki ette meg az összes szaloncukrot a fáról, miért ilyen csálé ez a karácsonyfa, mindent nekem kell csinálni még karácsonykor is?” szituációkban.

Ugye, hogy szép a karácsony és a legjobb karácsonyi ajándék az egészség?! Legyen még szebb egy tervezett és céltudatos ajándékvásárlással!

Pin It on Pinterest