Az ünnepek közeledtével mindig felmerül a kérdés: mit ajándékozzunk szeretteinknek?

Erre megannyi válasz létezik. A legfontosabb nyilván a szeretet, de a mai világunkban inkább ajándékozunk pénzt, valami apróságot, esetleg a régóta áhított műszaki cikket, vagy egy pár napos wellness alkalmat. Bárhogy is döntsünk, az ajándék hosszú távú hatásaival kevéssé foglalkozunk, pedig ennek fontos szempontnak kellene lennie.

Ha szeretnénk, hogy szeretteink valami olyasmit kapjanak ajándékba, ami egészen biztosan hatással lesz rájuk, gondolkodjunk például az egészség területén belül. A rohanó és stresszes világunk ugyanis ez utóbbira egészen biztosan nincsen tekintettel. Sok a munka, sokan folyamatosan idegeskednek látszólag apró dolgok miatt, rossz a levegő és még sorolhatnánk. Ezek mind-mind olyan tényezők, amik megjelennek csaknem mindnyájunk életében, sőt mondhatjuk, hogy heti rutinunk részei.

Az életmódunkból és lakóhelyünkből eredő, egészségünkre káros dolgokat csak tetézi, hogy a XXI. században egyre több a gyógyíthatatlan betegség, egyre több receptet kell kiváltani és többet is találkozunk orvosainkkal, mint szeretnénk.

Szerencsére egyre többen ismerik fel a mozgás, az egészséges életmód jelentőségét

és hagyják el káros szokásaikat, vagy kezdenek el sportolni. Az életmódunk azonban határok közé szorítja ezeket a megoldásokat és nem egyszer kerülünk döntési kényszerbe, hogy mit válasszunk?

Ajándékozzunk a családnak egészsdéges termékeket!A túlórákat, vagy plusz két kört a Margit-sziget körül? Elvinni a gyerekeket korán reggel iskolába, vagy tornázni? Ebédszünetben cézár salátát fogyasztani, vagy leugrani a gyorsétterembe egy cigaretta társaságában? A fárasztó egész éves munka után kirándulni, hegyet mászni és úszni, vagy a tengerparton feküdni pontosan a víz és a homok találkozásánál?

Lehet, hogy tudjuk a helyes választ, de a rövid távú céljaink, fizikai és mentális fáradságunk miatt, többször döntünk a sportos, aktív és egészséges élet ellenében, mint mellette. Emiatt pedig a nyakunkba kapunk egy plusz adag stresszforrást, holott a különböző frusztrációk így is az életünk kéretlen vendégei már jó ideje.

Ezeken sajnos rajtunk kívül senki sem tud segíteni, hiszen nekünk kell meghatározni az optimális stratégiáinkat és vezetnünk életünket a fontossági sorrendjeinken keresztül.

Azonban lehetőségünk van arra, hogy egészen más irányból közelítsük meg a helyzetet.

Az emberek egészség iránti növekvő igénye folyamatosan hív életre újabbnál újabb eszközöket, kezeléseket, valamint technikákat és technológiákat is. A Victoria Oriental Culture & Health cég felvállalt küldetése, hogy az emberiségnek lehetőséget kínáljon a szabad döntésre az egészség természetes módszerekkel történő megóvására.

Egészséges ételek, finom ételekTehát, az egészségről, a saját és szeretteink egészségéről való gondoskodás testet ölthet ennek a cégnek a kínálatában és remek ajándéklehetőség lehet. Akkor mindenképpen, ha nem csak szem előtt szeretnénk tartani mások jól-létét, hanem gondoskodásunk tettekben is megnyilvánul.

Választhatunk különböző étrend-kiegészítőket, babamama kapszulákat, vizeletkiválasztást megkönnyítő, relaxációs és detoxikáló kapszulákat. Vagy akár 42-féle gyógynövényt tartalmazó, egész napos folyamatos felszívódást garantáló, tisztító tapaszt férfiaknak. Kívülről ható egészségápolást lehetővé tevő betétet, amely a gát nyálkahártya membránjának puhaságát, a perifériás hajszálerek vérkeringését és felszívóképességét kihasználva juttatja hatóanyagát a nők bőre alá, 24 órán keresztül.

Igazán egyedi választás lehet az úgynevezett szemmasszírozó-gép, amely különböző módszerekkel pihenteti a fáradt szemet. A hatásmechanizmusa ötvözi a tradicionális akupresszúra, a hőterápia és a légpárnás masszás alapvető elemeit. Nemcsak a fáradt szemet nyugtatja, hanem jó hatással van a szem körüli izmokra is. Az alkalmazás közbeni hőbehatás pedig frissítőleg hat a vérkeringésre, ami különösen fontos testünk ezen területén.

Szásszorszép tea, egészséges teaAzoknak pedig, akik a keleti gyógyászatban vélik felfedezni egészségük megőrzésének zálogát,

itt van a vérnyomásszabályozó-készülék, amely a kínai gyógyászatban elterjedt akupunktúrás meridiánok kezelése és a bioenergia hullámok átvitelének fejlett technológiája. A készülék az akupunktúrás pontokon keresztül olyan rezgési hullámokat gerjeszt, amely a szervezet saját bioenergiája révén kedvezően hat az erek állapotára.

A relaxációs pihenést preferálók beszerezhetnek százszorszép-teát, amely remek kiegészítése lehet az eddig megszokott gyümölcsös, citromos, vagy maté teáinknak. A magas vérnyomás, a magas vércukorszint, az alvászavar, a gyomor- és bélrendszeri panaszok, és a fejfájás mind-mind egyre inkább gyorsuló és stresszes életünk terméke. Érdemes tehát egy órára megállni és elkortyolgatni egy csésze százszorszép-teát. A visszajelzések többsége alapján bizton állíthatjuk, hogy használni fog majd.

Válasszuk bármelyiket is, szeretteink bizonyosan értékelni fogják az irányukba mutató törődésünket és hálás szívvel gondolnak majd ránk. A lelki, biológiai és emocionális egészségünk karbantartása, esetleg feljavítása mindnyájunk közös érdeke.

Mindezt összekapcsolni szeretteink megajándékozásával, a legszebb cselekedet!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Pin It on Pinterest