Általános kérdések

 

Hogyan tudom a termékeket megvásárolni?

 

 

 1. Minden termékünk megtalálható az online webshopunkban és ezek a termékek a webshopban megadott áron folyamatosan rendelhetőek.
 2. A termékeinket meg tudja vásárolni (előzetes egyeztetés után) személyesen is a Magyarországi átvevő pontunkon (1085 Budapest, Csepreghy u. 2. Fszt. 1. Kapucsengő: 25).
 3. Ha a termékeinket kedvezőbb áron szeretné megvásárolni, akkor érdemes megfontolni a Victoria klubhoz történő csatlakozást.
Van Önöknél házhoz szállítás és személyes átvétel is?

Igen van.

Mikor tudok rendelni?

A nap 0-24 órájában rendelhet a weboldalunk segítségével.

Ha valamilyen terméket megrendelek ma a honlapról, mikor kapom meg?

A termékek szállítása a fizetés utáni 3-5 napon belül megtörténik.

Külföldre is szállítanak?

Igen, világszerte szállítjuk a termékeinket.

Tudok kártyával fizetni?

Igen. Még akkor tud átutalással fizetni, ha elektronikusan vagy telefonon történt a megrendelés.

Utalványokat is elfogadnak?

Sajnos utalványokat még nem áll módunkban elfogadni.

Egészségpénztár kártyával tudok fizetni?

Sajnos egészségpénztári kártyát még nem áll módunkban elfogadni.

Hogyan szállítják ki a termékeket?
 1. A termékeinket lehetőség van személyesen is átvenni a magyarországi átvevő ponton.
 2. A termékeinket utánvéttel is lehet rendelni, ekkor a csomagküldés vagy postai úton vagy pedig különböző futárszolgálatokkal történik, úgy, hogy az Önnek a legolcsóbb legyen.

A Victoria betétcsaláddal kapcsolatos kérdések

 

Miért veszélyesek a női nemi szervekben felgyülemlő káros anyagok?

 

 • A nemi élet színvonalának romlását idézhetik elő az ezek elbomlásával járó kellemetlen szagok és ez által a természetes testszag elvesztése.
 • Felbomlik a hüvelyi bakteriális flóra egyensúlya, a kórokozó baktériumok elszaporodhatnak, ami a váladékozó-képesség helyreállítását megakadályozhatja. Ez megnehezítheti a természetes védekezőképesség visszaállítását, amiből eredően bekövetkezhet a fertőzés megismétlődése.
 • A fertőzések felhúzódhatnak a petefészekbe, ezáltal a petefészek hosszú távon károsodhat. A hormonkiválasztódás károsodása külső jelekben is megmutatkozhat, mint például. a korai ráncosodás, sápadt, durva, fénytelen arcbőr, elhízás vagy a menstruáció kimaradása.
 • Kialakulhat méhszájseb, mióma, ciszta, vetélés, meddőség, méhnyakrák stb.
Melyek a petefészek korai öregedésének főbb jellemzői a női szervezetnél?
 1. A női szépséget befolyásoló jelek: a bőr feszességének elvesztése, száraz bőr, száraz haj, arcszín megváltozása például sápadtság, bőrfoltosodás (a test különböző területein), ráncosodás, meglazult és megereszkedett mellek, részleges zsírfelhalmozódás, elhízás.
 2. A hormonszint megváltozásának hatásai: ingerlékenység, bizonytalanság, az arc, a kéz és a láb forrósága vagy hidegérzete, gyorsabb szívverés, száraz hüvely stb.
 3. Immunrendszer csökkenése: gyakori megfázás, felfázás, ízületi fájdalom (váll-, derék-, csípő-, és hátfájás), végtaggyengeség, fáradékonyság stb.
 4. Menstruációs zavarok: rendszertelen menstruáció, korai- vagy késői menstruáció, kevés vagy túlzott hosszan tartó vérzés, világos vagy sötét vérzési szín.
 5. Idegrendszeri változások: szorongás, stressz, álmatlanság vagy aluszékonyság, fejfájás, szédülés, emlékezőképesség romlása, önbizalomvesztés, kialakulhat pánikbetegség is.
 6. Egyéb problémák: életminőség- és a nemi élet minőségének romlása, csontritkulás, szív- és érrendszeri betegségek (ingadozó vérnyomás), anyagcsere-zavarok, például cukorbetegség kialakulása.

 

Mi a Victoria betétcsalád hatásmechanizmusa?

 

A nők fizikai adottságait és testápolási szokásait szem előtt tartva lett kifejlesztve a Havasi Lótusz tisztító betét. Fő hatóanyaga a havasi lótusz, amely a többi gyógynövénnyel együtt fertőtlenítő, tisztító és petefészekmegóvó hármas hatást biztosítja a női szervezet számára. A tisztító betét nemzetközileg tudományosan elismert, olyan korszerű termék, mely egyedülállóan – külsőleg, a nemi szervek (hüvely) nyálkahártya gazdag hajszálérhálózatát, annak felszívóképességét kihasználva – juttatja a hatóanyagokat a véráramon keresztül a test minden részébe.

Használata nagyon egyszerű: a betétet, az öntapadó felületrész segítségével, a hüvelyen kívül, a fehérneműbe kell rögzíteni. Ez a rögzítés kényelmes és biztonságos, mivel a betét hatása – a gyógynövények hatóanyagainak felszívódása és a tisztulás beindulása érdekében – 24 órán keresztül tart. Eltávolítja az irritációt előidéző kórokozókat, a felgyülemlett káros anyagokat és ezzel az alapos tisztítással megszabadít a kellemetlen szagoktól. A petefészek védelmén keresztül ápolja az intim szervek egészségét, ezáltal megelőzhetőek a női betegségek.

 

Mi biztosítja a Victoria betétcsalád hatékonyságát?

 

A növényi hatóanyagokban található poliszacharidok, aminosavak és egyéb összetevők folyamatosan táplálják a petefészket, ápolják annak egészségét, segítik a petefészek működésének teljes helyreállítását.

Érezhetővé válik a csí (energia), és a vér jobb áramlása, a petefészek sérülése és működészavarai által okozott problémák javulása, a bőr és az arc egészségesebbé válása,  megfiatalodás stb.

 

Mi érezhető a betét elhelyezését követően?

 

Az alsóneműre való felhelyezést követően először egy puha, könnyed érzés keletkezik, ezután ez az érzés (az életerő) gyorsan végigterjed a testen, a friss érzés az egész testben kellemes hatást kelt, jó közérzet alakul ki.

 • Hamarosan megszűnhet a kellemetlen, viszkető érzés;
 • a váladékok kitisztulását követően – melyek a betéten jelennek meg – a kellemetlen szagok elmúlnak, a test megújul, a belső megtisztul;
 • a betét kúraszerű használata során a rendszeres menstruáció visszaállhat;
 • változó korban a betét használatával, idővel elmúlik a szárazságérzet, a hőhullám, szorongás stb.;
 • a betét rendszeres használatával visszatér a könnyed érzés, helyreáll a petefészek rendszeres működése, a külső megújul.
Hogyan, milyen eljárással készül a Victoria betétcsalád?

 

 • A hagyományos kínai gyógykészítményeknek megfelelően, korszerű, alacsony hőmérsékletű, aktív technikával kinyert hatóanyagok felhasználásával készül.
 • A tisztított gyapotból készült mikroszálas fedőréteg, biztonságos és nem allergén.
 • A betéteket bakteriológiailag tiszta laboratóriumban, teljesen automatizált gyártósoron készítik, garantált minőségben.
 • Alumínium-műanyag fóliában, hermetikusan lezárt betétként, még egy sterilizálást is kap az előrecsomagolt termék.
 • Hatékonyságát ezért hosszan és megbízhatóan megőrzi.

 

Hogyan kell a betétet használni?

 

A termék dobozának kibontása után használatkor nyissa ki a betét csomagolását, húzza le a hátoldalon lévő papírfóliát, majd ragassza belülről az alsóneműre.

Javasolt felhasználási mennyiség: a váladék mennyiségétől függően napi 1-2 betét.

Intim területek viszketése, égő fájdalma, gyakori vagy fájdalmas vizelés, kellemetlen szag vagy bő fehér váladék előfordulásakor minden esetben cserélendő.

Mikor nem használható a Victoria betétcsalád?

 

 • A betét használata terhesség esetén nem javasolt!
 • Menstruáció ideje alatt a vérzés következtében a betét gyorsabban elszennyeződik, ezért használata ebben az időben kerülendő.

 

Mit lehet tapasztalni a betét használata során?

 

 • A betét használata közben felléphet erősebb folyás vagy váladékozás. Ez többnyire normális folyamat, ami a gyógynövények tisztító hatása miatt van.
 • Használat során jelentkezhet hirtelen, enyhe alhasi fájdalom vagy derékfájás, ami a méh és a hüvely izomzatának a gyógynövények hatására bekövetkező tisztulással járó összehúzódására utal, aggodalomra nem ad okot.
 • Mivel a káros anyagok felgyülemlési helye eltérő, a kiürített váladék kinézetre lehet sárga és sűrű; sárga, sűrű vérdarabkákkal; fehér és nyálkás; sötétbarna és nyálkás; világosszürke és vizes váladékos, rózsaszín vizes váladékos stb.
Mire kell figyelni a betét használatakor?
 • Azonnal cserélje ki a váladékkal szennyezett betétet, hogy ezzel elkerülje a külső nemi szerv viszketését, fájdalmát! Naponta mossa le langyos vízzel a hüvelybemenetet, tartsa lehetőség szerint szárazon!
 • Ha gombafertőzése és trichomonas hüvelygyulladása van, akkor partnerének is javasolt a betét alkalmazása, egymás meg- vagy visszafertőzés elkerülése érdekében.
 • Ha a külső nemi szerveken nyílt seb (pl. kifakadt szemölcs) található, akkor a betétet csak óvatosan szabad használni.
 • Természetes szülés után a betétet 3-5 nap elteltével már lehet használni, hogy a bent maradt „nem oda való maradékokat” minél előbb el lehessen távolítani.
Mi az előnye a bőrön keresztül történő felszívódásnak?
 1. A termék használata könnyű és kényelmes még a tizenévesek és az idősebb korosztály számára is, mivel nincs szükség belsőleg történő alkalmazásukra.
 2. A betét puha, könnyű és kényelmes, így a reproduktív szervek membránját védi használat közben.
 3. A magas hatóanyag koncentráció 24 órás hatást biztosít.
 4. Megőrzi a testtáj pH-értékét és nem károsítja a hüvely flóráját. Megóvja a reproduktív rendszert a fertőzésektől, mialatt a hatóanyagokat a test belsejébe juttatja.
 5. A szexuális életet nem befolyásolja.
Befolyásolja-e a betét a hüvely pH-értékét?

Sem a betét, sem annak hatóanyaga nem befolyásolja a hüvelyben lévő tejsav-baktériumok képződését, ezért nem módosítja sem a hüvelybemenet, sem a hüvely pH-értékét. Ráadásul a hosszú távú használat megakadályozza a kórokozók bejutását, fertőtlenít, megszünteti a viszketést, belsőleg tisztít, helyreállítja a sejteket, ápolja a petefészket, javítja a női hormonkiválasztást, serkenti a tejsavbaktériumok szaporodását, helyreállítja és erősíti a természetes női védekezőképességet.

Gyermekek és kamaszok használhatják-e a betétet?

Igen, használhatják. Mivel a készítmény természetes anyagok kivonata, ami a bőrre és mirigyekre semmiféle káros hatással nincs, nem befolyásolja a fiatalok növekedését és fejlődését. Hatékony, biztonságos, kényelmes és praktikus egészségápoló szer.

A betét használatával egy időben használ hüvelyöblítő szert, és nemi aktus után vérzés lép fel, lehet-e a két terméket együtt használni?

Ha a nők gyulladás miatt hosszabb ideje használnak hüvelyöblítő szert (vagy intim mosakodószert), az a szeméremajkak bőrének fekélyesedéséhez vezethet, ami könnyen vérzéssel jár. Ennek egyik oka lehet, hogy az irrigáló folyadék sűrűsége nem megfelelő, így az intim terület bőrét az eleve izgatja. Másik ok lehet, hogy az adott szer hosszú távú használata károsan befolyásolja a hüvely pH-értékét. A „Havasi Lótusz Méregtelenítő Betét” nem befolyásolja a hüvely normális pH-értékét, ezért javasoljuk, hogy a két terméket együtt ne használják, mivel a Saussurea involucrata önmagában is tartalmazza a hüvelyöblítők hasznos tulajdonságait, ezért a Havasi Lótusz Méregtelenítő Betétet nyugodt szívvel lehet önmagában használni.

Miért kell a menstruáció előtt és után használni a terméket?

A menstruációt megelőző és azt követő három napban a női hormonszint lesüllyed, a természetes női védekezőképesség lecsökken, a méhen belül a leválás, gyógyulás és újjánövés folyamata zajlik. Ilyenkor a hüvely tejsavbaktérium-termelése korlátozódik, ami kedvez a kórokozók elszaporodásának, így könnyen fertőződhet. Sok nő éppen emiatt a menstruáció körüli időben fertőződik meg viszketést, sárgás váladékot okozó kórokozóval. A betét a menstruáció előtt és után használva – a termék fertőtlenítő, méregtelenítő és petefészket ápoló hármas hatásán keresztül – megóv a fertőzésektől, megöli a kórokozókat, megakadályozza a méreganyagok felhalmozódását, ösztönzi a méhen belüli nyálkahártya gyógyulását és a tejsav-baktériumok újratermelődését, visszaállítja a természetes női védekezőképességét. A menstruáció előtt és után használva biztonságosan lehet átvészelni a menstruációs periódust és megelőzni a nőgyógyászati problémákat.

Mit jelöl a nem higiénikus érintkezés, miért kell annak bekövetkezte után használni a betétet?

A nem higiénikus érintkezés a hüvely – vagy intim részek – olyan tárgyakkal való érintkezését jelöli, amely tárgyakon a szülőcsatornát megfertőzni képes kórokozók vannak. Ilyenek például: a közösségi illemhelyek, a közösségi fürdők, a közösségi mosdók, a törölközők, az úszómedencék, a tisztátalan nemi érintkezés stb. Ilyenkor a kórokozók az ilyen tárgyakon keresztül megfertőzhetik az egészséges női intim szerveket, ezért a termék használatával hatékonyan lehet a kórokozókat elpusztítani, valamint méregteleníteni; és megelőzni a fertőzéseket, illetve a nem higiénikus érintkezés okozta nőgyógyászati betegségeket.

Miért kell a vetélést követő egy héten belül használni a betétet?

A vetélést hagyományosan kis szülésnek is nevezik, sok nő ilyenkor nem biztosít kellő figyelmet az egészségápolásra. Nőgyógyászati panaszai keletkezhetnek, mint például hüvelyi gyulladás, méhnyakgyulladás, petevezeték-gyulladás, medencegyulladás, melyek súlyosabb esetben meddőséghez vezethetnek, ezért ilyenkor a tudatos egészségápolás kiemelten fontos.

A mesterséges vagy természetes vetélést követően a méh belseje megsérül, a belső hormonkiválasztás felborul, az immunképesség romlik, a szervezet könnyen fertőződik. A betét mindennapos használatával megszüntethető a vérzés és fájdalom, fertőtlenítéssel megszünteti a viszketést, elhárítja a fertőzés forrásait, segíti a gyógyulást, helyreállítja a belső hormonkiválasztást, és javítja annak hatékonyságát.

Miért kell a petevezeték-elkötés után egy héten át használni a betétet?

A petevezeték elkötése után egy héttel a méhen belül még maradnak sérülések, sebhelyek, amelyek könnyen fertőződnek. A termék mindennapos használatával meg lehet őrizni az intim területek tisztaságát, fertőtlenítéssel és méregtelenítéssel meg lehet akadályozni a méreganyagok felhalmozódását, a további fertőződést, és ez által segíteni lehet a gyógyulást, a gyógyulási időszak nyugodt átélését.

Szülés után mennyi idővel lehet a legnagyobb hatásfokkal használni a terméket?

A gyermekágyi folyás elmaradása után leginkább 10-15 nappal érdemes használni, mert a női nemi szervekben ekkor indul be a gyógyulás folyamata, a szervezet ellenálló képessége ekkor a leggyengébb, leginkább ekkor kitett a fertőzéseknek. A termék mindennapos használatával meg lehet őrizni az intim területek tisztaságát, el lehet távolítani a fertőzések forrásait, serkenteni lehet a gyógyulást, és megelőzni a szülés utáni betegségeket. A termék használatával vissza lehet állítani a méh és a hüvely természetes rugalmasságát. Ha a szülés során metszés vagy sérülés keletkezik, a készítmény segítségével meg lehet szüntetni a fájdalmat, a dagadást, meg lehet előzni a fertőződéseket, és segíteni lehet a sérülések gyógyulását.

Melyek a női szaporító rendszer jellegzetességei?
 1. A nyálkahártya puha és érzékeny, könnyen sérül, vagy fertőződik. Az erőteljes véráram következtében könnyen szívódik fel bármi a bőrön keresztül, így a helyi gyógykezelés is könnyen alkalmazható.
 2. A húgycsatorna és a végbélnyílás közelsége miatt a fertőződés lehetősége is nagy.
 3. A hüvelyben, a méhben, a petevezetékben könnyen felhalmozódnak a mérgező anyagok (különféle kórokozó mikrobák és metabolitok, a száradt menstruációs vér, régi sejtanyag stb). A mérgező anyagok – azon kívül, hogy felbomlásuk során kellemetlen, és szokatlan szagot okoznak, és a nők emiatt elveszítik természetes testszagukat – még akadályozzák is a nyálkahártya gyógyulását, rombolják a természetes védekező rendszert, ezáltal elősegítik a kórokozó baktériumok elszaporodását és petefészekbe jutását; hosszú távon pedig károsítják a petefészket.
 4. Az egészséges női nemi szerveknek a kórokozók ellen természetes védelmi rendszere van, aminek az összetevői a szaporítószervi csatornák megfelelő váladékai, a kiegyensúlyozott hüvelyflóra, és a kiegyensúlyozott női hormonok. Ha a nő természetes védelmi rendszere jó állapotban van, meg tudja előzni a nőgyógyászati fertőzéseket.
 5. Az egészséges női hüvelyben normális hüvelyflóra található, amely tejsav-baktériumból, illetve patogén baktériumokból (például a corynebacterium, a nem hemolitikus streptococcus, az enterococcus, a coli baktérium, a gardnerella, a mycoplasma, a candida albicans, a mobiluncus stb.) áll.
 6. A tejsavbaktérium a hüvelyflóra egyensúlya megőrzésének kulcsfontosságú eleme. A jól működő természetes védelmi rendszerben a tejsavbaktérium – mely az összes baktérium legalább 80%-át teszi ki – szabályozza a patogén baktériumok és a kívülről érkezett kórokozó baktériumok szaporodását, a hüvelyben enyhén savas (pH 3,5 – 4,5) környezet egyensúlyát, valamint megelőzi a nőgyógyászati fertőzéseket.

 

A nőgyógyászati problémák miért térnek vissza, miért nem múlnak el?

A női szaporító rendszer jellegzetes elrendezése és környezete miatt – előtte a húgyvezetékkel, mögötte a végbéllel – könnyen ki van téve a fertőződéseknek. A szülőcsatorna felületén lévő nyálkahártya puha és ruganyos, könnyen sérül vagy fertőződik. A hüvely, a méh és a petevezeték redőzött, a redőkben könnyen megmaradnak a méreganyagok, ezért minden ivarérett nő óhatatlanul ki van téve a kórokozók által okozott fertőzéseknek menstruáció, terhesség és peteérés idején.

A modern gyógyászat úgy tartja, hogy a nőknek a külső fertőzésforrások ellen természetes védekezőképessége van, ami magába foglalja a szülőcsatorna nyálkahártyáját, a kiegyensúlyozott hüvelyflórát és a normális ösztrogénszintet. Csak akkor tudnak kialakulni nőgyógyászati betegségek vagy problémák, ha a védekezőképesség megsérül.

Ha az első fertőződést nem kellő módon kezelik, vagy az alapos kezelés elmarad, a visszamaradt méreganyagok felhalmozódnak a szülőcsatornában, károsítva ezzel a női védekezőképességet. Így a menstruáció, terhesség, nemi élet során a nyálkahártya sérülésével újabb fertőződés alakulhat ki, ami még több méreganyag termelődéséhez, a kórokozók elszaporodásához, a nyálkahártya nem kellő gyógyulásához vezethet; ráadásul a fertőződések felhúzódásával krónikus méhnyakgyulladás, méhen belüli gyulladás, petevezeték-gyulladás, medencegyulladás alakulhat ki. A méreganyagok a petefészket és annak sejtjeit károsítva hosszú távon csökkentik működését, mivel az ösztrogéntermelés szintje is leesik. Ez a nők korai öregedéséhez, az egészség és szépség elvesztéséhez, a védekezőképesség nehéz helyreállásához, végül gyógyíthatatlan nőgyógyászati problémákhoz vezethetnek.

 

Melyek a természetes egészségápolás petefészekre gyakorolt előnyös hatásai?
 1. Teljes körűen ápolja a női szaporító szervrendszert, erősíti a petefészek működését. A petefészek működésének fejlesztésével serkenti a peteérést. A nemi hormonok (ösztrogén, progeszteron) kiválasztását összehangolja, ezzel megszünteti a szaporító rendszer rendellenességeit (fájdalmas menstruáció, rendszertelen periódus, premenstruációs szindróma, csökkent váladékmennyiség, megnövekedett hüvelyi kiválasztás).
 2. Megőrzi a nők jó fiziológiáját, gyengéd és szép formáját, stimulálja a hormontermelést, javítja az ösztrogénszintet, szintet tartja a szervezet érzékenységét a hormonokkal szemben, erősíti a szervezet reagáló képességét az ösztrogénre. Használ a sejttermelésnek, megőrzi a csípő nőies formáját, a keblek teltségét, javítja a fogamzásképességet.
 3. Megőrzi a fiatalos szépséget, hasznos a bőrfoltosodás, sápadt arcbőr ellen, egyensúlyban tartja a hormonszintet és a belső immunrendszer környezetét, belső ápolásával segíti a külsőt.
 4. Késlelteti a klimaxot és az öregedést, erősíti az immunrendszert, erősíti a szervezet védekezését az öregedés ellen, kitolja a menopauzát, segít visszanyerni az életerőt, serkenti a belső és külső szépséget.
 5. Megtartja a nők egészséges, fiatalos közérzetét. A petefészek ápolása csillapítja a kedélyeket, csökkenti az idegességet és a stresszt, nyugodt lelkiállapotot kölcsönöz.
A nőknek milyen körülmények között gyengül meg a természetes védekezőképessége?

Az egészséges női nemi szerveknek a kórokozók ellen természetes védelmi rendszere van: ezek az egészséges hüvely nyálkahártyának a membránja, a kiegyensúlyozott hüvelyflóra és a kiegyensúlyozott női hormonok. Ha a nő természetes védelmi rendszere jó állapotban van, meg tudja előzni a nőgyógyászati fertőzéseket.

A hüvely nyálkahártyája, a hüvelyi nyálkahártya és váladékmirigyek, a nemi élet, a szülés és vetélés, a menstruáció vagy a nőgyógyászati műtétek során különféle mértékben sérülhetnek, és bekövetkezik a hüvelyflóra egyensúlyának felbomlása, a női hormonok kiválasztásának csökkenése.

A méhbeli fájdalmak, a menstruációs vér csomósodása, nem kellő kiürülése, sötét vérzés, a vérzéskori fájdalom során, vagy az öt napot meghaladó vérzés esetén a nők a termék alkalmazásánál az alábbiakra figyeljenek:

 • A menstruációs vérzés elállása utáni első és második napon a betét használata során valamennyi vér kitolódhat, ez a méh és hüvely izomzatának összehúzódása miatt kinyomott menstruációs vér, aggodalomra nem ad okot.

A termék folyamatos használatának első hónapjában az alábbi változásokra legyenek figyelmesek:

 • A menstruációs vér vörösebbé válik, a vérdarabkák megszűnnek, vagy kisebbé válnak, a menstruációs fájdalom elmúlik, a vérzés ideje 3-4 napra csökken, a vérzés mennyisége a korábbihoz képest megnő (mivel a korábban hátra maradt méreganyagok és régi menstruációs vér együtt áramlik ki, ezért a mennyisége többnek tűnik).

A második menstruáció során az alábbiakra kell figyelni:

 • A menstruációs vér vörösebbé válik, a vérdarabkák megszűnnek, a menstruációs fájdalom elmúlik, a vérzés ideje 2-3 napra csökken, a vérzés mértéke csökken (a méreganyagok kiürülése után a méh befogadóképessége megnő, a méhnyálkahártya leválása gyorsabbá válik, ami kevesebb és ezért gyorsabb vérzéssel jár), rózsaszín méhnyálkahártya-testek láthatóak.

A harmadik menstruáció során az alábbiakra kell figyelni:

 • A menstruációs vér vörösebbé válik, a vérdarabkák megszűnnek, a menstruációs fájdalom elmúlik, a vérzés ideje körülbelül 3 napra csökken, a menstruációs vér mennyisége a második alkalomnál valamivel több (a méregtelenítés után a petefészek működése rendeződik, az ösztrogén kiválasztás visszaáll a normális szintre, a méhnyálkahártya termelődése javul, ezért a menstruációs vér mennyisége megnő, ami a vérzés enyhe növekedését okozza), a korábbinál több rózsaszín méhnyálkahártya-darabot láthatunk.

A fentiek a termék fertőtlenítő, méregtelenítő, petefészket javító jótékony hatásának jelenségei, aggodalomra nem adnak okot.

Egyéb egészségügyi problémákkal kapcsolatos kérdések

Pin It on Pinterest