A Victoria Oriental Culture & Health célja, hogy támogassa a nők és a férfiak egészségét

hagyományos kínai gyógynövényekkel, készítményekkel, illetve segítsen az egészség természetes úton történő megőrzésében.

A XXI. századi modern társadalomban a nők és a férfiak is szeretnék a lehető legtovább megőrizni szépségüket, fiatalságukat, egészségüket. Ezért próbálnak többet sportolni, egészségesen táplálkozni, wellness kúrákra járnak, rengeteg természetes gyógymódot kipróbálnak. Ahhoz, hogy a női és férfi fiatalság, illetve egészség megőrzése sikeres legyen, komolyan figyelni kell testünkre. De ma már ez is nehezített feladat, hiszen a környezeti ártalmak, szennyezés vagy éppen az ételekben lévő allergén és egyéb összetevők a tudtunk nélkül hátráltatnak bennünket. Így még akkor is jelentkeznek egészségügyi problémák, ha tudatosak vagyunk. A nőknél tipikus például az állandó vagy visszatérő felfázás, herpesz, gombás vagy húgyúti fertőzés. De ma már nem ritka a meddőségi probléma sem.

Sokan úgy érzik, már mindent kipróbáltak, amit az orvosok ajánlottak, azonban panaszaik nem enyhültek, a helyzet rosszabbodott és nem tudják, mi tévők legyenek. Ilyenkor a Victoria Oriental Culture & Health által kifejlesztett gyógynövényeket tartalmazó intimbetétek segítséget nyújthatnak, mivel az évezredek hagyományát és tudását ötvöző gyógynövények eszenciájával segíthetnek meggyógyítani a női és férfi panaszokat.

Victoria Oriental Culture & Health Intimbetét-család termékei

A hagyományos kínai orvoslás alapján kifejlesztett „Victoria Secret Female Personal Care” betét a nők fizikai adottságait és testápolási szokásait szem előtt tartva segít védelmet nyújtani. A termék többek között különböző gombás fertőzések, hüvelyfertőzések, petefészek gyulladás, petefészek problémák, alhasi fájdalmak és görcsös hasfájás ellen ajánlott. A betétet – amely nem tolakodó módon, hanem külsőleg, a nyálkahártya membránjának puhaságát, a perifériás hajszálerek vérkeringését és felszívóképességét kihasználva juttatja hatóanyagát a bőr alá – egyszerűen el lehet helyezni a hüvelyen kívül a fehérneműbe. Így azt könnyen, biztonságosan és kényelmesen lehet használni. Hatása 24 órán keresztül tart.

A férfiak számára kifejlesztett kényelmes, biztonságos megoldás a „Victoria Vital male personal care” tisztító tapasz. A tapasz használatával lehetőség nyílik olyan férfi problémák kezelésére, melyekről társadalmunk férfi tagjai nem szívesen beszélnek. A tapasz rendszeres használatával visszatérhet a férfiak életereje, magabiztossága. Megszűnhetnek a prosztata problémák és a prosztatagyulladás. A betétet az alsónadrágba kényelmesen, könnyen és biztonságosan lehet behelyezni. Ezáltal biztosít természetes gondoskodást a férfiak számára.

A Dr. Teng Havasi Lótusz Intim Tisztító Kúra betét a „Victoria Secret Female Personal Care” megújult, továbbfejlesztett változata. Ápolja a nemi szervek egészségét, segít megelőzni a nőgyógyászati betegségeket és, ahogy a kínaiak tartják, felmelegíti a méhet, eloszlatja a hideget, emellett megszabadíthatja a nőket a kellemetlen intim női problémáktól is. Tisztán tartja a nemi szerveket a baktériumoktól, méreganyagoktól, segíthet megóvni a petefészek egészséges biológiai környezetét, így hozzájárul a női egészség és szépség megőrzéséhez. A megújult Havasi Lótusz Intim Tisztító Kúra terméket akár férfiak is használhatják, prosztata problémáik ellen.

Az intimbetét-család legújabb tagja a Dr. Teng Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra intimbetét egyedülálló módon segít többek között az idősebb korban kialakult hormonváltozások miatt fellépő kellemetlen irritáció megszüntetésében és a rendszertelen menstruációs panaszok esetében. A gyógynövény peoniflorinja (Paeoniflorin) nyugtató hatást eredményez, amivel segít a nőknél a stressz, az ingerlékenység, a szorongás és az álmatlanság leküzdésében. Segít a máj működésének megerősítésében és a keringési rendszer tisztításában is. Lehetővé teszi a nemi szervek egészséges állapotának fenntartását és a benne található növényi eszenciák segítségével fiatalságot, állandó hidratálást biztosít.

Több videót ide kattintva talál!

Az intimbetét-család (gyógynövényes intimbetét) használatának eddigi tapasztalatai

 • Hozzájárulhat, segíthet a kellemetlen érzés megszüntetésében. Segíthet visszaállítani a bőr kellemes illatát és az egészséges önbizalmat.
 • Alapos belső tisztítással a természetes testszag visszaáll, így támogatja a kiegyensúlyozott és felszabadult nemi életet.
 • Segítheti a nemi szervek egészséges állapotának fenntartását, mert a növényi esszencia folyamatosan táplálja a petefészket, ápolja annak egészségét és segíti a szervek működésének teljes helyreállítását.
 • A termék erős fertőtlenítő hatása mellett egyedülálló tisztító hatásával megöli a kórokozókat és megszabadít a felgyülemlett méreganyagoktól. Jól érzékelhető a tisztulás. A hüvely visszanyeri ruganyosságát, a közérzet javul, az arcszín egészségesebbé válik.
 • A nemi szervek ápolásával a megszépülés látványossá és hosszan tartóvá válik, a hormonkiválasztás javul.
 • Érezhetővé válik a csí (életenergia) és a vér jobb áramlása mellett a fiatalodás, a nemi szervek sérülése és működés zavarai által okozott problémák javulása. A bőr és az arc egészségesebbé válik. A testtartás javul. Visszatér a fiatalság és a szépség.
 • A természetes női vagy férfi védekezőképesség visszanyerhető, a betegségek megelőzhetőek lesznek.
 • A termék használata könnyű és kényelmes, még a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is, mivel nincs szükség belsőleg történő alkalmazásra.
 • A betét puha, könnyű és kényelmes, így a nemi szervek membránját védi használat közben.
 • A magas hatóanyag-koncentráció 24 órás hatást biztosít.
 • Megőrzi a testtáj pH-értékét és nem károsítja a hüvely flóráját. Megóvhatja a szaporító szervek rendszerét a fertőzésektől, mialatt a hatóanyagokat a test belsejébe juttatja.
 • A szexuális életet nem befolyásolja.

A Dr. Teng rendelő 27 éves európai működése során páciensek ezreinek segített kigyógyulni betegségeikből. Munkatársaink elkötelezettek az egészség természetes úton történő megőrzésében. Termékeink nemcsak az idősebb korosztálynak ajánlottak, hanem a jövő nemzedékének is, hogy ők is minél egészségesebben és boldogabban élhessenek.

Pin It on Pinterest