Dr. Weiya Teng családja már több mint 55 éve foglalkozik a hagyományos kínai orvoslással.

A távol-keleti gyógyítás, a keleti gyógyászat alapja, ahogy azt már előző blogbejegyzésünkben is írtuk az öt elem filozófiájára épülő holisztikus szemléletmód.

Minden változásnak, folyamatnak megvan a maga következménye, és sokszor a baj forrását sem ott kell keresni, ahol a tünetek megjelentek. A kínai gyógyászatban az embert egészében vizsgálják és a probléma valós gyökerét igyekeznek megszüntetni. Szerintük az emberi test működésének „motorja” a vese, amely számos más szerv működését befolyásolja.

A holisztikus szemléletmód, valamint az évezredeken át felhalmozódott tudásanyag együttese teszi sikeressé a kínai orvoslást, amely Európa-szerte egyre népszerűbb. (Hollandiában már a társadalombiztosítás is támogatja a távol-keleti orvoslást. Magyarországon egészségpénztári kártyával lehet igénybe venni ilyen szolgáltatásokat.)

Dr. Weiya Teng (magyar betegei általában Virágnak szólítják) olyan szerencsés helyzetben volt, hogy gyógynövény- és gyógyító kúrák receptjeinek sokaságát örökölte meg a családja révén. Mivel orvos famíliába született, számára a másokon való segítés teljesen természetes feladat volt. Kötelességének érezte, hogy a családjában felhalmozódott tudást, recepteket továbbadja. És segítségen a beteg embereknek.

A mosolygós doktornő 1991 óta foglakozik gyógyítással.

Weiya TengElőször Kínában végezte el az orvosi egyetemet, majd több nyugati városban is dolgozott, tanult. 2009-ben alapította meg a Victoria Oriental Culture & Health nevű cégét azért, hogy termékeit minél szélesebb körben megismerhessék, hogy minél több emberen tudjon segíteni.

Weiyát itthon főleg azok a betegek keresik fel, akik orvosról orvosra, kórházról kórházra jártak. Leleteik alapján nem tudták megmondani az ottani doktorok, mi okozza tüneteiket, azonban a panaszaik nem múltak el. Itthon a legtöbb ilyen beteget hazaküldik azzal, hogy biztos pszichés eredetű probléma áll a bajok hátterében. Ugyanis a leletek alapján nem látni kóros elváltozást, így nem tudnak mit tenni.

A Teng családban azonban nem szokás ilyen könnyen feladni, és az esetek többségében, mivel ők egészében vizsgálják az embert hamar meg szokták találni a bajok forrását. Ami után megkezdődhetnek a kúrák, a kezelések.

A doktornő jó kapcsolatot ápol a betegivel, hamar megnyílnak előtte, ő pedig emlékszik rájuk, ismeri őket. Nem ritka eset a rendhagyó gyógyulás, amelyek történetét szívesen megosztotta velünk.

Egyik betege, Attila hosszú éveken át bedagadt, visszeres lábfájással küszködött, amely nem akart elmúlni az orvosai által felírt készítmények hatására sem. Miután bejelentkezett a rendelőbe, rövidesen kiderült a veséjével vannak gondok. Megkaphatta a kellő kezelést, így hamarosan jobban lett.

Egy másik, fiatal betege, Jessie évente csak 1-2 alkalommal menstruált, amire a nőgyógyászok rögtön hormonkészítményeket írtak fel. Azonban Jessie visszautasította a hormonkezelést, és alternatív megoldás után nézett. Így találta meg dr. Weiya Tenget és rendelőjét Budapesten a Csepreghy utcában, ahol a megfelelő kúra után megszűntek panaszai.

Weiyát kérdeztük a webshopban vásárolható termékekről is. Arról, hogy melyek a legnépszerűbb termékei és kiknek ajánlja ezeket.

Megtudtuk, hogy a rendelhető termékeket lényegében minden olyan személynek ajánlja, akik valamilyen betegségtől szenvednek, vagy éppen azok megelőzése a céljuk. 10-12 éves kor felett már ajánlott használni a Victoria Oriental Culture & Health termékeit. Melyek mindegyike családi recept alapján készült, természetes alapanyagokból, gyógynövények felhasználásával, allergének nélkül.

Legkeresettebb termékük a Victoria Secret – Havasi lótusz betét, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy külsőleg kell alkalmazni, ami felettébb szerencsés főleg a fiatal lányok esetében.

Victoria Secret - női betét - méregtelenítő havasi lótusz betétTovábbá nem tartalmaz hormont, se olyan anyagokat, amelyek roncsolnák a hüvelyflóra természetes pH-egyensúlyát. Ez azért is fontos dolog, mert a pH-egyensúly megzavarása, felborítása az egyik legfőbb negatívuma az intim panaszokra kidolgozott gyógyszereknek vagy az antibiotikumoknak is.

A betét használata egyszerű. Alsóneműbe történő behelyezése után természetes úton kiszívja, kitisztítja a káros anyagokat, mint a gombás megbetegedések, illetve segít gyógyulni a vírusok, gyulladás okozta panaszokból. A Havasi Lótuszbetét megoldást jelent menstruációs görcsökre, rendszertelen vérzésre is. Kitolhatja a klimaxot, valamint a meddőséget is gyógyíthatja. Nem utolsó sorban megszüntetheti a hüvelyszárazságot, ráadásul a női nemi szerveket támogató jótékony hatása miatt megfiatalíthatja még a bőrünket is.

Victoria Vital személyes gondoskodás férfiaknakFérfiak részére is készült már betét, amiről kevesen feltételezik, hogy keresett termék az erősebbik nem körében. A férfiak számára kifejlesztett betét alkalmazható gyulladásra, fertőzésre, továbbá növeli aktivitásukat, erőnlétüket is.

A betétet megelőzés céljából is érdemes alkalmazni férfiak és nők esetében egyaránt. Ekkor egy hónap betéthasználat, egy hónap szünet a helyes viselés. Gyulladás okozta panaszokra már egy betét is elég lehet. Akárcsak gombás fertőzés esetében is, kivétel a visszatérő, makacs gombás fertőzést.

Abban az esetben 3 hónap használat javallott. Rossz HPV-mutatókat, a megnövekedett HPV-kockázatot egy hónap múlva már képes jó irányba megváltoztatni. Meddőség esetében pedig 6 hónap folyamatos betét használat hozhat kedvező eredményeket.

A betét használatnál csak arra kell odafigyelni, hogy terhesség esetében tilos a viselése. Valamint hüvelykúppal vagy más készítményekkel együtt nem érdemes, nem kell használni. Továbbá a menstruációs vérzés ideje alatt sem ajánlott.

A Victoria Oriental Culture & Health cég alapítója kiemelten hangsúlyozta, hogy az immunerősítés egész évben fontos, de az őszi-téli időszakban kifejezetten az. Ezért ajánlja szedésre a Babamama kapszulát. Amit a nevével ellentétben nem csak terhesek, kisgyermekes anyák szedhetik, hanem 10-12 éves kortól mindenki, a fiataltól kezdve az idősekig, férfiak és nők egyaránt. Ez a készítmény visszaállítja a szervezett jin-jang egyensúlyát. Energizál és vitalizál.

A Victoria Oriental Culture & Health cégnél kapható készítmények mind természetesek, ezért egyidejűleg is lehet használni őket. Sőt ajánlott, mert együtt egymás hatását fokozhatják. Például a Babamama kapszulát ajánlott a Havasi Lótuszbetéttel együtt használni, ha bármilyen nőgyógyászati panaszunk van.

V & A kapszula - szív és érrendszeri panaszokraA másik immunerősítésre is ajánlott szer a V&A kapszula. Ez a készítmény segítheti a vérkeringés megfelelő működését, és nagymértékben hozzájárulhat a veseműködés javításához. A vese helytelen, nem megfelelő működése pedig számos problémát okozhat. Például meddőséget, menstruációs zavarokat, visszereket, fáradékonyságot, rossz közérzetet és depressziót is.

A készítmény a visszér okozta fájdalmat is enyhítheti és elősegítheti a véráramlást a különböző szerveknél, ízületeknél. Ajánlott a Babamama kapszulával együttesen szedni az eredményesebb, gyorsabb gyógyulásért. Nőgyógyászati panaszok esetében pedig a Havasi Lótuszbetéttel.

A V&A készítmény olyan páciensen is segített a beszámolók szerint, aki a vérrögök miatt fel se tudott állni, műtétre szorult. De, amint elkezdte szedni a V&A gyógykészítményt már egy hét után javult az állapota, ugyanis a termék a vérrögöt is feloldotta.

Dr. Weiya Teng-et bárki megkeresheti Budapesten (1085 Budapest, Csepreghy u. 2. Fszt. 1.), fordulhat hozzá egyéni panaszával, problémájával rendelőjében, mert szívesen ad tanácsot, állít össze személyre szabott kúrát. Valamint a keleti gyógyászat rendelőben akupunktúrás kezelésre is van lehetőség.

Weiya rendelője nyitva áll mindazok számára, akik már csalódtak a nyugati orvoslásban, vagy a természetes, alternatív gyógymódra esküsznek az antibiotikum, hormonkezelés helyett.

A rendelő minden hétköznap reggel kilenc órától este hat óráig fogad betegeket, gyógyulni vágyókat. Bejelentkezés szükséges, ami megtehető az alábbi elérhetőségek egyikén: telefonszám: 06 30 597-8589 vagy az infovictoria888(kukac)gmail.com címen.

Pin It on Pinterest