Nálunk a Nőnap nem egy napig tart, hanem egy egész hétig! A Victoria Oriental Culture & Health cég 2022. március 7 és 14-e között Nőnapi akciót tart a nők egészsége érdekében.

A Nemzetközi Nőnap a nők jogainak és a női egyenjogúság megünneplésének a napja. Hiszünk abban, hogy a hölgyek minden törődést megérdemelnek, hiszen tele vannak kedvességgel és túlcsorduló szeretettel. Dr. Teng termékeinek nagy része a nők egészségének védelmét szolgálja, így a mostani különleges nőnapi akcióval az egészség megőrzésének fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet. Cégünk számtalan ötlettel és termékkel szolgál, amelyekkel bárki meglepheti önmagát, illetve kedvesét, szeretteit Nőnap alkalmából. A nőnapi akció lehetőséget ad minden nőnek arra, hogy megélje és megőrizze a női energiákat, illetve odafigyeljen magára.

Az ismert és kedvelt betéteink és kapszuláink a nőnapi akció keretén belül 20% kedvezménnyel kaphatóak.

A Havasi Lótusz Intim Tisztító Kúra betétcsomag a nők fizikai adottságait és testápolási szokásait szem előtt tartva bakteriológiailag tiszta termék. A havasi lótusz betét gombás fertőzés, hüvelyfertőzés, petefészekgyulladás, petefészek problémák, alhasi fájdalom és görcsös hasfájás esetén is segítséget nyújthat. A Havasi lótusz Intim Tisztító Kúra 1 doboz C-, E- és egyéb vitaminokat tartalmaz a családi titkos recept alapján. „A Kínai Gyógynövények Szótára” szerint a havasi lótusz felmelegíti a méhet, eloszlatja a hideget. A termékoldalon részletes információkat olvashat!

Dr. Teng Havasi lótusz Intim Tiszító Kúra 1 doboz

A Pünkösdirózsa Változókori Egyensúlyért Kúra gyógynövényekkel és nedvességzáró réteggel rendelkezik. Egy doboz egyenként külön csomagolt, fóliával higiénikusan lezárt betétet tartalmaz. A megtisztulás testünk és lelkünk számára egyaránt elengedhetetlen. A Pünkösdirózsa Változókori Egyensúlyért Kúra sikeres a hölgyek körében, ez a siker pedig a betétek tisztító tulajdonságainak köszönhető. A test képességét kiegészíti a máj működésének megerősítésében és a keringés tisztításában. Részletek a termékoldalon.

Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra – AKCIÓ

A gyógynövények fontos részei az emberiség mindennapjainak, fogyasztásuk számos betegség megelőzésében segítséget nyújthat. Dr. Teng gyógynövényeket tartalmazó kapszulái, különböző egészségügyi területeken szolgálhatnak tökéletes ajándékként a hölgyek számára.

A Babamama kapszula segítséget nyújt babatervezéskor, mindkét nemnél megnövelheti a libidót és mindezek mellett megerősítheti az immunrendszert. Glikozidokat, aminosavakat, szterolokat, telítetlen zsírsavakat és egy poliszacharidot is tartalmaz. Visszaállítja a szervezet jing-jang egyensúlyát.

Babamama kapszula

 

A havasi lótusz Easy-Go kapszula hozzájárul a vizeletkiválasztás könnyebb működéséhez. Továbbá segíti a vesemedence, a húgyúti szervek és a prosztata egészséges működését.

Easy Go urológiai panaszokra - A vizeletkiválasztás könnyebb működéséért. Hozzájárulhat a vesemedence, a húgyúti szervek és a prosztata egészséges működéséhez. Felfázás ellen.

A Dr. Teng termékek hozzájárulnak a női élet megkönnyítéséhez.

A havasi lótusz betét teljes mértékben természetes bőrbarát anyagból készül, számos jótékony hatásával, mint például méregtelenítés, gyulladáscsökkentő hatás, védelmet nyújthat a baktériumok, gombák, trichonomas, vírusok ellen, ezzel megelőzve a felfázást, de a kezelésben is segítséget nyújt.

A Holistic Harmony-Digest Detox kapszula az anyagcsere felgyorsításában játszik kifejezetten fontos szerepet. Csökkentheti a zsíros ételek fogyasztása utáni puffadást, elősegítheti a súlycsökkenést, valamint várhatóan a koleszterin-szint csökkentésében is közreműködhet.

Holistic Harmony - Digest Detox

A Suprelax kapszula a feszültségmentes életért felel, tökéletes választás lehet Nőnap alkalmából. Hozzájárulhat és elősegítheti az idegrendszer normál működését, megszüntetheti az alvászavart, a depressziót, a szorongást, stb.

Suprelax idegrendszeri panaszokra. Megszüntetheti: stressz, alvászavar, depresszió, szorongás tüneteit.

Az itt felsorolt valamennyi termékről blogbejegyzéseinkben még részletesebb leírást találhat. Ne habozzon, lepje meg önmagát vagy kedvesét Nőnap alkalmából, hiszen minden Nő megérdemli a törődést! További érdekes tartalmakért kövesse Facebook oldalunkat is!

Pin It on Pinterest