A prosztata a felnőtt férfiaknál körülbelül 20 g tömegű, szelídgesztenye nagyságú szerv. A húgyhólyag alatt helyezkedik el, az abból kiinduló húgycsövet körülvéve.

Állományának egy jelentős részét jól fejlett, hálózatos, tömött simaizomtömeg teszi ki, ebbe ágyazottan találhatók a csőszerű és kerekded szerkezet kombinációját mutató (tubolo-alveoláris) szerkezetű mirigyvégkamrák. A prosztatát erős kötőszöveti tok veszi körül, felső szélesebb része érintkezik a húgyhólyaggal. Érzékeny szerv, hajlamos a rosszindulatú, szerencsésebb esetekben a jóindulatú megnagyobbodásokra. A pangó vizelet pedig, előbb-utóbb befertőződik. A hólyag fertőzöttsége pedig továbbterjedhet a vesemedencére, és onnan az egész veseállományra.

Azonban fontos tisztázni, hogy a komolyabb vese, és húgyúti fertőzések esetében, különösen annak gyanújakor mindenképpen orvoshoz kell fordulni. Ugyanakkor vannak egyéb, kellemetlen prosztata-problémák is, amelyek lehetnek velünk születettek, vagy későbbi behatás eredményei. A prosztata megnagyobbodása során, a vizelet feltorlódik és távozása jelentős akadályba ütközik. Eközben a kínzó vizelési inger végig megmarad. Az ürítéshez pedig erőlködni kell.

Állományának egy jelentős részét jól fejlett, hálózatos, tömött simaizomtömeg teszi ki, ebbe ágyazottan találhatók a csőszerű és kerekded szerkezet kombinációját mutató (tubolo-alveoláris) szerkezetű mirigyvégkamrák. A prosztatát erős kötőszöveti tok veszi körül, felső szélesebb része érintkezik a húgyhólyaggal.

A prosztata betegségek tüneteinek másik csoportját az úgynevezett irritatív tünetek képezik,

amelyek a következők: a beteg hirtelen jelentkező, erőteljes, kínzó vizelési ingert érez, a vizelete elcseppenhet, kisebb-nagyobb fokú inkontinencia, vagyis a vizelet visszatartásának képtelensége tapasztalható. A prosztata problémák által okozott gyakori vizelési inger, vagy éppen a vizelet megrekedése igen csak zavaró tényező lehet a mindennapjainkban. Ez pedig különösen érződik a férfiakon, akik sokszor még maguknak sem vallják be, hogy baj van.

A félelem azonban jogos, sajnos a társadalom, beleértve ebbe az adott ember szűkebb körét is, nem igazán értené meg a probléma súlyosságát és nevetség tárgyává tenné. Vagy azért, mert neki nincs hasonló problémája, vagy éppen azért, mert ő is ezzel küzd. A téma fájdalmas módon kibeszéletlen. Emiatt a segítésre nem kerül sor, maximum a súlyosabb eseteknél és akkor is utólag. Pedig érdemes tudni, hogy a prosztata-megnagyobbodás által kiváltott bosszúságokat lehet kezelni. Sőt, kifejezetten kívánatos, hiszen az egészségünkről van szó!

Ebben segítenek a kifejezetten az urológiai problémákra kitalált gyógyhatású eszközök.

Leginkább elterjedtek a kapszulás gyógynövény-kivonatok, amelyek a vizeletkiválasztás könnyebb működéséért, vagy a vérkeringés akadálymentesítéséért felelnek. Szedésük folyamatosan, adagokban történik, ezért szélesebb kör fogyasztja ezeket.

Easy Go urológiai panaszokraV & A kapszula - szív és érrendszeri panaszokra

Van azonban egy kevésbé használatos gyógyhatású eszköz: a betét. Elsőre szokatlan lehet, hogy férfiak számára is gyártják ezeket, azonban semmi meglepő nincs benne. A gyógyhatást kiváltó hatóanyagok külsőleg szívódnak fel, folyamatosan a nap 24 órájában. Viselése kényelmes, a betétet az alsónadrágba kényelmesen, könnyen és biztonságosan lehet behelyezni.

férfi betét - Victoria Vital male personal care doboz, csomagA férfibetét szokatlan lehet, de már egy hónapnyi viselés is számottevő hatással jár, ráadásul bármikor eltávolítható az alsónadrágból.

Tapasztalatok azt igazolták, hogy 2 hónap használat alatt sokat javult a prosztata állapota és a harmadik hónapban már sokkal fittebb lett minden Victoria Vital betétet használó férfi, az erőteljesen megnövekedett életerő, vitalitás következtében.

Tehát akinek prosztata problémái vannak, az használjon bármit, ami segítheti állapotát, különösen a rendkívül egyszerű megoldást, a betétet. A férfiasságból semmi sem veszik el, hiszen ennek célja nem a vizelet felfogása, hanem a gyógyhatású természetes hatóanyagok felszívódása.

Éppen ezért, ebben az esetben érdemes lenne fontolóra vennie minden férfinak, hogy leszámoljon a sztereotípiáival és használja az eszközt.

Pin It on Pinterest