Rólunk

Szabad döntésre vonatkozó felhívás

A XXI. században egyre több új típusú, gyógyíthatatlan betegség fordul elő, melynek egy részét a környezetszennyezés, a káros természeti jelenségek (pl.: sugárzások) okozhatják. Fontos ezek minél előbbi felismerése és természetes úton történő megelőzése.

A Victoria Oriental Culture & Health cég felvállalt küldetése, hogy az emberiségnek lehetőséget kínáljon a szabad döntésre az egészség természetes módszerekkel történő megóvására.

Ez a döntés azonban nemcsak a mának szól, hanem a jövő nemzedékének is, hogy ők is minél egészségesebben és boldogabban élhessenek.

Ezt kívánja biztosítani minden embernek a Victoria Oriental Culture & Health cég, mivel elkötelezett a természetes megoldások mellett és az emberiség egészségének természetes eszközökkel, készítményekkel történő megóvásában.

Ezért kérjük és várjuk, támogassa a Victoria Oriental Culture & Health céget, melynek munkatársai elkötelezettek az egészség természetes úton történő megőrzésében.

Victoria cég felvállalta azt a küldetést, hogy az emberiségnek lehetőséget kínál a szabad döntésre egészségének természetes módszerekkel történő megóvására.

A hagyományos kínai orvoslás, a kínai gyógyászat nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, valamint az ember szervezetének és környezetének harmonizálására.

A kínai orvosok által alapított dr. Teng rendelő fő tevékenysége a hagyományos kínai orvoslás. A társaság 27 éves európai működése során páciensek ezreinek segített kigyógyulni betegségeikből. Ők elégedettségüket ismerőseik körében terjesztve erősbítik a társaság szakmai körökben is jó hírnevét. Dr. Teng rendelőjének célja: „Az emberek egészsége mindenek felett”, ahol az elveszett egészség találkozik a kínai gyógymódokkal.

Termékeinkről, azok használatáról és mások tapasztalatairól YouTube csatornánkon több videót is találhat.
Nézze meg ezeket is!

youtube csatorna

Egészségünk megőrzése a legfontosabb!

Pin It on Pinterest