Altair III. vérnyomás-szabályzó készülék

158000 Ft

Bio-energia átviteli technológia, amely egyensúlyba hozza a Yin-Yang energiát

Az Altair III, vérnyomás szabályozására kifejlesztett, külsőleg alkalmazható készülék. Alapja a kínai gyógyászatban elterjedt akupunktúrás meridiánok kezelése és a bioenergia hullámok átvitelének fejlett technológiája. Akupunktúrás pontokon keresztül rezgési hullámokat gerjeszt, amely a szervezet saját bioenergiája révén kedvezően hat az erek állapotára.

 

 

 

 

Leírás

Az Altair III. készülék használatával tartósan beszabályozható a vérnyomás, fokozatosan beállítható a pulzus a megfelelő értéktartományon belülre. Így hatékonyan védhető meg a szív, az agy, a vese és más szervek a magas vérnyomás okozta szövődményektől.

Gyorsan és teljesen megszüntetheti a kellemetlen tüneteket. A fejfájás, a mellkasi fulladás, a szédülés, a nyugtalanság teljesen elmúlhat. Így a magas vérnyomás problémájával élő beteg életminősége jelentősen javulhat. Segítségével a szervezet saját bioenergiája révén kedvezően tudunk hatni az erek állapotára.

Ha további érdekes dolgokat szeretne megtudni a termékről, annak használatáról, valamint arról, hogy mely problémák esetén és mely területeken jelenthet segítséget, olvassa el blogbejegyzésünket. Amit IDE kattintva talál meg!

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 30 × 15 × 20 cm

Elővigyázatossági felhívások a használathoz

 

  1. A készülék használata előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat, pontosan találja meg az akupunktúrás pontokat és helyesen rögzítse a kezelőfejet!
  2. Használat során ne forgassa a csuklóját, mert elcsúszhat a kezelőfej!
  3. Ha a kezelést követően szeretné megmérni vérnyomását, azt 30 perccel a kezelés után tegye, kerülve  az étkezést, a dohányzást és a vízfogyasztást, hogy azok ne legyenek hatással a mérési pontosságra.
  4. Amennyiben a kezelés során kellemetlenül érzi magát, például szédül, az esetlegesen visszavezethető a várnyomás túlzott esésére, így haladéktalanul fel kell függesztenie a kezelést.
  5. A kezelés során legyen figyelemmel az életviteli és étkezési szokásokra. Hangulata maradjon vidám és nyugodt.


  

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest