Szemmasszírozó-gép ELFOGYOTT

25000 Ft

A szemmasszírozó-készülék különböző módszerekkel pihenteti a fáradt szemet. A szemmasszírozó hatásmechanizmusa ötvözi a tradicionális, ősi távol-keleti akupresszúra, azaz a pontmasszázs, a hőterápia és légpárnás masszázs alapvető elemeit.

A szemmasszírozó-készülék megnyugtatja a fáradt szemet, beindítja a vérkeringést, így jó hatással van a szem körüli izmokra is.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória: Címkék: ,

A szemmasszírozó készüléket a legjobb hatás érdekében javasolt naponta háromszor 5-15 percig használni. Tájékoztatjuk, hogy a túl gyakori használat nem hoz idő előtti javulást, de káros következményekkel sem jár.

Használat közben semmiképpen se nyissa ki a szemét! A program lejárta után is érdemes még 2-3 percig csukva tartani a szemet, hogy az fokozatosan szokjon hozzá a fényhez.

Használat előtt vegye ki kontaktlencséjét és vegye le szemüvegét!

Nem ajánlott a szemmasszírozó használata komolyabb szembetegségek esetén (pl. glaukoma, retinaproblémák) vagy a szemet érintő operáció után a gyógyulás teljes időtartama alatt, illetve fej és szemsérülés esetén.


Leírás

A szemmasszírozó-gép különösen ajánlott azok számára, akik napi rendszerességgel dolgoznak számítógéppel vagy túlérzékeny a szemük. Azok számára is kifejezetten ajánlott, akiknek a szeme környéke ráncos vagy táskás. Sőt azoknak is ajánlott lehet, akik rendszeresen és több órán keresztül autót vezetnek vagy valamilyen más tevékenységgel erőltetik meg a szemüket. Fáradt szem esetén felnőtteknek ajánlott termék.

Kimerült a sok munkától, számítógép-használattól vagy a gépkocsi-vezetéstől? Rövidlátástól szenved, táskásak a szemei, vagy éppen meg szeretne szabadulni a szemkörnyéki ráncaitól? Esetleg stresszes életet él és sokszor gyötri fejfájás? Akkor éppen itt az ideje, hogy tegyen az egészsége érdekében néhány megfelelő lépést, ami akár rövid távon is eredményt hozhat. Mindezek mellett remek kikapcsolódást is jelent a fáradt szem számára.

Ennek a készüléknek a használatával csökkenhetnek a fáradt szem túlérzékenységéből adódó kellemetlen tünetek. A szemmasszírozó-gép gyorsíthatja a szem körüli vérkeringést, így megelőzheti a ráncok, duzzanatok, táskák kialakulását. A masszírozó segítségével kiküszöbölhető a szem kifáradása.

A készülék termékjellemzői:

  • a szemkörnyéki akupunktúrás pontok intenzív stimulálása
  • automata masszázsprogramok
  • különböző zene támogatja a hatékonyabb relaxációt
  • időbeállítási lehetőség
  • hőterápia

Ha további érdekes dolgokat szeretne megtudni, hogy mely problémák esetén és mely területeken jelenthet segítséget, olvassa el blogbejegyzésünket, amit IDE kattintva talál meg.

Legyen a közösségünk tagja! Kérdezzen tőlünk és látogasson el a facebook oldalunkra vagy keresse a doktornőt akár e-mailen, akár messenger üzenetben.

Pin It on Pinterest