Szemmasszírozó-gép

25000 Ft

A szemmasszírozó-készülék különböző módszerekkel pihenteti a fáradt szemet. A szemmasszírozó hatásmechanizmusa ötvözi a tradicionális, ősi távol-keleti akupresszúra, azaz a pontmasszázs, a hőterápia és légpárnás masszázs alapvető elemeit.

A szemmasszírozó-készülék megnyugtatja a fáradt szemet, beindítja a vérkeringést, így jó hatással van a szem körüli izmokra is.

Kategória: Címkék: ,

A szemmasszírozó készüléket a legjobb hatás érdekében javasolt naponta háromszor 5-15 percig használni. Tájékoztatjuk, hogy a túl gyakori használat nem hoz idő előtti javulást, de káros következményekkel sem jár.

Használat közben semmiképpen se nyissa ki a szemét! A program lejárta után is érdemes még 2-3 percig csukva tartani a szemet, hogy az fokozatosan szokjon hozzá a fényhez.

Használat előtt vegye ki kontaktlencséjét és vegye le szemüvegét!

Nem ajánlott a szemmasszírozó használata komolyabb szembetegségek esetén (pl. glaukoma, retinaproblémák) vagy a szemet érintő operáció után a gyógyulás teljes időtartama alatt, illetve fej és szemsérülés esetén.


Leírás

A szemmasszírozó-gép különösen ajánlott azok számára, akik sokat dolgoznak számítógéppel, túlérzékeny a szemük, akiknek a szeme környéke ráncos vagy táskás. Azoknak is ajánlott, akik rendszeresen és több órán keresztül autót vezetnek.

Kimerült a sok munkától, számítógép-használattól vagy a gépkocsi-vezetéstől? Rövidlátástól szenved, táskásak a szemei, vagy éppen meg szeretne szabadulni a szemkörnyéki ráncaitól? Esetleg stresszes életet él és sokszor gyötri fejfájás?

A készülék használatával csökkenhetnek a fáradt szem túlérzékenységéből adódó kellemetlen tünetek. A szemmasszírozó-gép gyorsíthatja a szem körüli vérkeringést, így megelőzi a ráncok, duzzanatok, táskák kialakulását. A masszírozó segítségével kiküszöbölhető a szem kifáradása.

Termékjellemzők:

  • a szemkörnyéki akupunktúrás pontok intenzív stimulálása
  • automata masszázsprogramok
  • különböző zene a hatékonyabb relaxációért
  • időbeállítási lehetőség
  • hőterápia

Ha további érdekes dolgokat szeretne megtudni, hogy mely problémák esetén és mely területeken jelenthet segítséget, olvassa el blogbejegyzésünket, amit IDE kattintva talál meg!

Pin It on Pinterest