Victoria Secret – Havasi lótusz betét 10 csomag (40 db)

53940 Ft

Victoria Secret Female Personal Care – A hölgyek védelmében!

A XXI. századi modern nők célja, hogy minél tovább megőrizzék szépségüket és fiatalságukat. Ezért sportolnak, egészségesen táplálkoznak, wellness kúrákra járnak és így tovább.

E célok eléréséhez figyelembe kell vennünk a női szaporító szervrendszer egészségi állapotát.

 

 

Leírás

1 dobozban 10 csomag betét van, ami összesen 40 db betétet jelent. A betétek 4-esével vannak a csomagban, de külön-külön egyesével vannak csomagolva a csomagon belül is.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a nők 75%-a szenved a hüvelygomba, hüvelygyulladás problémájától. 20-30%-a küzd hüvelyi váladékozással, kellemetlen szagokkal, viszketéssel, vizeléskor fellépő fájdalmakkal. Világszerte 90 millió nő szenved a méh rendellenes működéséből eredő nőgyógyászati, kismedence gyulladás problémákkal. Az élet felgyorsult üteméből, a környezetszennyezésből és az állandó stresszből kifolyólag nők sokasága éri el a menopauzát idő előtt, már akár 35 éves kortól kezdődően.

Ahhoz tehát, hogy a női szépség, fiatalság és egészség megőrzése sikeres legyen az ápolást a „gyökereknél” kell kezdeni. A nemi szerveket rendszeresen meg kell tisztítani a baktériumoktól,  ártalmas hüvelygomba mentessé kell tenni. A méreganyagoktól megóvni a petefészek egészséges biológiai környezetét.

A betét egyedülálló termék, amely nem tolakodó módon, hanem külsőleg, a gát nyálkahártya membránjának puhaságát, a perifériás hajszálerek vérkeringését és felszívóképességét kihasználva juttatja hatóanyagát a bőr alá. Nem kell préselni, nyomni, csak egyszerűen el kell helyezni a betétet a hüvelyen kívül a fehérneműbe. Így azt könnyen, biztonságosan és kényelmesen lehet használni. Hatása 24 órán keresztül tart.

A nők fizikai adottságait és testápolási szokásait szem előtt tartva, a környezeti egészségápolás elvei alapján fejlesztettük ki a “Victoria Secret Female Personal Care” terméket egy tudományos formula alapján, amely bakteriológiailag tiszta laboratóriumban készült.

A termék használata terhesség esetén nem javasolt!


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest