Victoria Vital male personal care 5 csomag

35000 Ft

Személyes gondoskodás férfiaknak

A férfiak számára is nagyon fontos az egészség, különösen a szaporodási szervük rendszeres „karbantartása”, tisztítása. Ehhez kényelmes, biztonságos megoldás a Victoria Vital tisztító tapasz, amely több mint 42 gyógynövényt tartalmaz, többek között a Havasi Lótuszt.

Rendszeres használattal minden férfi egyre fiatalabbnak és erősebbnek érezheti majd magát!

 

 

Leírás

A Victoria Vital férfi tisztasági tapasz csomagolása 50 db betétet tartalmaz. A Victoria Vital tisztító tapasz használatával visszatérhet a férfiak életereje, magabiztossága. Megszűnhet a prosztata probléma és a prosztata gyulladás.

A betétet az alsónadrágba kényelmesen, könnyen és biztonságosan lehet behelyezni. A 24 órás használat során a gyógynövényekből a hatóanyagok folyamatosan szívódnak fel a bőr nyálkahártyáján keresztül a szaporodási rendszerbe. Ezáltal természetes gondoskodást biztosítanak a férfiak számára.

A tibeti lótusz a tengerszint felett 3000 méteren, az örök hó vidéken található és csak hatévente virágzik. A tibeti lótusz alkaloidokat, flavonoidokat és több mint 16-féle aminosavat tartalmaz. Ezek támogatják az immunrendszert. Eltávolítják, illetve megkötik a szabadgyököket, amelyek hatására a szervezet felfrissül, megfiatalodik.

A tibeti lótuszt a kínai orvoslásban már több mint 2000 éve használják és minden császári család féltve őrzött kincse volt. Az ősi kínai orvostudomány szerint a tibeti lótusz nagymértékben elősegíti a fizikai és szellemi erőnlét fenntartását.

Javasolt használati idő: minimum 1 hónap, amely idő alatt a Victoria Vital betét tisztító hatása már érezhető. A tapasztalatok azt igazolták, hogy 2 hónap használat alatt sokat javult a prosztata állapota a prosztata gyulladás. A harmadik hónapban már sokkal fittebb lett minden Victoria Vital betétet használó, az erőteljesen megnövekedett életerő, vitalitás következtében.

Ha további érdekes dolgokat szeretne megtudni a termékről, annak használatáról, valamint arról, hogy mely problémák esetén és mely területeken jelenthet segítséget, olvassa el blogbejegyzésünket. Amit IDE kattintva talál meg! Facebook oldalunkat itt éri el!

A tapaszban található gyógynövények tisztító hatása miatt idővel váladékozás léphet fel, ami egy „normális folyamat”. Ilyen esetben a tapaszt ajánlott még a 24 óra eltelte előtt kicserélni.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest