Victoria Vital male personal care 5 csomag

35000 Ft

Személyes gondoskodás férfiaknak

A férfiak számára is nagyon fontos az egészség, különösen a szaporodási szervük rendszeres „karbantartása”, tisztítása. Ehhez kényelmes, biztonságos megoldás a Victoria Vital tisztító tapasz, amely több mint 42 gyógynövényt tartalmaz, többek között a Havasi Lótuszt.

Rendszeres használattal minden férfi egyre fiatalabbnak és erősebbnek érezheti majd magát!

 

 

Leírás

A Victoria Vital férfi tisztasági tapasz csomagolása 50 db betétet tartalmaz. A Victoria Vital tisztító tapasz használatával visszatérhet a férfiak életereje, magabiztossága. Megszűnhet a prosztata probléma és a prosztatagyulladás.

A betétet az alsónadrágba kényelmesen, könnyen és biztonságosan lehet behelyezni. A 24 órás használat során a gyógynövényekből a hatóanyagok folyamatosan szívódnak fel a bőr nyálkahártyáján keresztül a szaporodási rendszerbe. Ezáltal természetes gondoskodást biztosítanak a férfiak számára.

A tibeti lótusz a tengerszint felett 3000 méteren, az örök hó vidéken található és csak hatévente virágzik. A tibeti lótusz alkaloidokat, flavonoidokat és több mint 16-féle aminosavat tartalmaz. Ezek támogatják az immunrendszert. Eltávolítják, illetve megkötik a szabadgyököket, amelyek hatására a szervezet felfrissül, megfiatalodik.

A tibeti lótuszt a kínai orvoslásban már több mint 2000 éve használják és minden császári család féltve őrzött kincse volt. Az ősi kínai orvostudomány szerint a tibeti lótusz nagymértékben elősegíti a fizikai és szellemi erőnlét fenntartását.

Javasolt használati idő: minimum 1 hónap, amely idő alatt a Victoria Vital betét tisztító hatása már érezhető. A tapasztalatok azt igazolták, hogy 2 hónap használat alatt sokat javult a prosztata állapota a prosztata gyulladás. A harmadik hónapban már sokkal fittebb lett minden Victoria Vital betétet használó, az erőteljesen megnövekedett életerő, vitalitás következtében.

Ha további érdekes dolgokat szeretne megtudni a termékről, annak használatáról, valamint arról, hogy mely problémák esetén és mely területeken jelenthet segítséget, olvassa el blogbejegyzésünket. Amit IDE kattintva talál meg! Facebook oldalunkat itt éri el!

További információk

Tömeg 0.25 kg
Méretek 20 × 10 × 8.5 cm

A tapaszban található gyógynövények tisztító hatása miatt idővel váladékozás léphet fel, ami egy „normális folyamat”. Ilyen esetben a tapaszt ajánlott még a 24 óra eltelte előtt kicserélni.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest