BETÉTCSALÁD

A Havasi lótusz betét, azaz a Victoria Secret – Havasi lótusz betét a legkeresettebb termékünk, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy külsőleg kell alkalmazni. (Ez szerencsés főleg a fiatal lányok esetében.) Továbbá nem tartalmaz hormont, se olyan anyagokat, amelyek roncsolnák a hüvelyflóra természetes pH-egyensúlyát. Ez azért is fontos dolog, mert a pH-egyensúly megzavarása, felborítása az egyik legfőbb negatívuma az intim panaszokra kidolgozott gyógyszereknek vagy az antibiotikumoknak is.

Mind a hölgyek, mind a férfiak számára nagyon fontos, hogy egészségesek maradjanak. Az egészség megőrzésének komplex kérdéskörébe a szaporító szervrendszerek egészsége is beletartozik. Ehhez nyújtanak kényelmes és biztonságos megoldást a betétek, amelyek biztosítják a személyes gondoskodást a higiénia támogatásával és a gyógynövénykivonatok segítségével.

A betét használata egyszerű, mert az alsóneműbe történő behelyezése után természetes úton kiszívja, kitisztítja a káros anyagokat, mint a gombás megbetegedések, illetve segít gyógyulni a vírusok, gyulladás okozta panaszokból. A Havasi Lótusz betét megoldást jelent menstruációs görcsökre, rendszertelen vérzésre is. Kitolhatja a klimaxot, valamint a meddőséget is gyógyíthatja. Nem utolsó sorban megszüntetheti a hüvelyszárazságot, ráadásul a női nemi szerveket támogató jótékony hatása miatt megfiatalíthatja még a bőrünket is.

 

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Pin It on Pinterest