A reproduktív egészség, az öregedés, az arc és a test állapota, illetve az érzelmek és a boldogság mind-mind összefüggnek egymással.

Az egészséges nők szaporodási szervének ép a nyálkahártyája, egyensúlyban van a hüvelyflórája, a normális szinten lévő női nemi hormonok jelentik a természetes védelmi rendszert. Mindezek védelmet adnak a különböző baktériumok és sérülés ellen. Az egészséges reproduktív rendszer szövetei rózsaszínűek, lágy, finom tapintásúak, domborúak, illatuk, kipárolgásuk kellemes.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentése szerint a női problémák esetében a reprodukciós rendszer gyakori fertőzései vezetik a listát. Ez a gyakoriság a házasságban élő nők esetében eléri a 80%-ot.

A modern tudomány kutatásai azt bizonyítják, hogy a nőgyógyászati ​​fertőzések, a reproduktív traktus toxinok, a korai petefészek-elégtelenség, a nők idő előtti öregedése, a boldogság csökkenése hátterében reproduktív egészségügyi problémák merülnek fel.

Női reproduktív rendszer egyedülálló fizikai szerkezetében az élettani ciklusok alatt számos hatás okozhat kisebb-nagyobb károsodást. Menstruáció, terhesség, szexuális élet, ovuláció, abortusz és egyéb hatások során komoly hatások érik az érzékeny nyálkahártyát és ezek során különböző baktériumok támadják meg, csökkentik vagy akár pusztítják el a természetes védelmi funkciót.

Ha nem figyelünk a folyamatos “karbantartásra” visszatérővé válhatnak a nőgyógyászati ​​fertőzések, felhalmozódnak a kellemetlen szagú méreganyagok. Ezek pedig károsítják a petefészkek egészségi állapotát, ​​ami endokrin rendellenességekhez és korai öregedéshez vezet.

A nők fizikai adottságait és testápolási szokásait szem előtt tartva fejlesztettük ki a “Victoria Secret Female Personal Care” terméket.

Pin It on Pinterest