A jelenleg három termékből álló intimbetét-család célja, hogy a nők és a férfiak megőrizhessék testi-lelki egészségüket és intim területük higiéniáját.

A Dr. Teng intimbetét-család termékei olyan gyógynövények eszenciáját tartalmazzák, amik segítenek a nemi szervek egészségesének fenntartásában és támogatják a testápolást is. Ezekben jelentős szerepet játszik, a hagyományos kínai orvoslásból jól ismert, havasi lótusz és pünkösdirózsa gyógyító hatása. Ezek ugyanis a legfőbb hatóanyagai a Dr. Teng betétcsaládnak.

A nők által legismertebb termékek az intimmosakodók csak rövid ideig képesek védelmet nyújtani a női nemi szerveknek. Ám a Dr. Teng által használt gyógynövények az intimbetétekben 24 órán keresztül fejtik ki hatásukat, amivel hozzájárulnak a nők, valamint a férfiak nemi szervének védelméhez és normál működéséhez. A Dr. Teng intimbetét-család – bakteriológiailag tiszta laboratóriumban készült – minden egyes tagja már az első használatot követően javítja a szaporító szervek pH-értékét és igyekszik megóvni azokat a fertőzésektől. Puha, könnyed érzést, egy újszerű élményt ad, ahogy a gyógynövények végig áramlanak a felhasználó testében, és kellemes hatást keltve jó közérzetet alakítanak ki.

2019-én őszén a Dr. Teng intimbetét-család legújabb terméke a változókorba lépő nők részére kifejlesztett Dr. Teng Pünkösdi Rózsa intimbetét. A Dr. Teng Havasi Lótusz intimbetét pedig régi alapokon, de megújult formában lesz megvásárolható a jövőben. A betétetek gyógyító hatásukkal segítenek a nőknek, valamint férfiaknak.

A nők testápolási szokásait szem előtt tartva.

A természetes egészségápolás elvei alapján kifejlesztett, megújult Dr. Teng Havasi Lótusz intimbetét segít a fertőtlenítésben, a méregtelenítésben és megóvja a petefészkeket különböző fertőzésektől. A havasi lótusz Kína legbecsesebb gyógynövényei közé tartozik, amit ősidők óta például nőgyógyászati betegségek kezelésére használnak. Azon nagyon kevés növények egyike, amely hatévente virágzik és képes megélni a Tien-san hegység 3000 méteres hóhatára fölött is. A modern kutatások igazolják, hogy olyan (16-féle) aminosavakat, illetve C-, E- és egyéb vitaminokat tartalmaz, aminek köszönhetően javítja az immunrendszer működését és serkenti a sejtnövekedést. Nagyon erős antioxidáns hatása lehetővé teszi a szervezet felfrissítését és megfiatalítását. Egyedülálló módon – nem tolakodóan, hanem külsőleg – a hüvely nyálkahártyáján keresztül – a gát nyálkahártya membránjának puhaságát, a perifériás hajszálerek vérkeringését és felszívóképességét kihasználva – juttatja hatóanyagait a bőr alá.

A Dr. Teng Havasi Lótusz Intim Tisztító Kúra egy alapos belső tisztítás lehetőségét rejti. Ápolja a nemi szervek egészségét, segít megelőzni a nőgyógyászati betegségeket és, ahogy a kínaiak tartják, felmelegíti a méhet, eloszlatja a hideget, emellett megszabadíthatja a nőket a kellemetlen intim szagoktól is. Mivel a nemi szervet tisztán tartja a baktériumoktól, méreganyagoktól, segíthet megóvni a petefészek egészséges biológiai környezetét, így hozzájárul a női egészség és szépség megőrzéséhez. Fontos megjegyezni, hogy a megújult Havasi Lótusz Intim Tisztító Kúra terméket a férfiak is használhatják, ha például prosztata problémáik vannak.

Dr. Teng Havasi lótusz Intim Tiszító Kúra 1 doboz

A Havasi Lótusz intimbetét alkalmazható a következő esetekben.

  • A kellemetlen szagok ellen, hogy visszaállítsa a természetes illatokat.
  • Tervezett terhesség előtt, mivel segít a tisztításban és regenerációban. A fogantatás előtt érdemes használni, mert rengeteg fertőzést megelőzhetünk általa.
  • Segít a szülés és a nőgyógyászati műtétek után az egészségápolásban és a fiziológia gyógyulás elősegítésében.
  • Fájdalmas és görcsös menstruációs panaszoknál, felfázásnál, de akár aranyér problémáknál is megoldást nyújthat.
  • Szexuális élet mellett is zavartalanul használható.
  • Esetleges ciszta vagy mióma meglétekor.
  • Segít a májfoltok csökkentésében.
  • A férfiaknál a vizelési problémák és az intim területen kialakult csípő és égető fájdalommal járó érzés kezelésére.
  • Kényelmesen használható strandoláskor, utazáskor, de akár sportolás közben is.

A termék 1 dobozos, 5 dobozos és 10 dobozos kiszerelésben vásárolható. Utóbbi kettő most akciós áron.

 

A Dr. Teng Pünkösdi Rózsa intimbetét egyedülálló módon segít a változókorba lépő nőknek,

az idősebb korban kialakult hormonváltozások miatt fennálló kellemetlen irritáció megszüntetésében és a rendszertelen menstruációs panaszok esetében. A pünkösdirózsát már több mint 2000 éve gyógynövényként is használják, főként a távol-keleti kultúrában. Népszerűségét elsősorban tisztító hatásának köszönheti. A hagyományos kínai orvoslásban segít a Jin-hiány pótlásában, erős szívdobogás és test, illetve végtagok túlzott melegsége esetén. Továbbá hatékony lehet az éjszakai izzadás, vérnyomás ingadozás, valamint magas vércukorszint és változókori hőhullám panaszaira. A gyógynövény peoniflorinja (Paeoniflorin) nyugtató hatást eredményez, amivel segít a nőknél a stressz, az ingerlékenység, a szorongás és álmatlanság leküzdésében. A Dr. Teng Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra intimbetét termék az idősebb korú nők számára lehetővé teszi a nemi szerv egészséges állapotának fenntartását és növényi eszenciák segítségével fiatalságot, állandó hidratálást biztosít. Összességében elmondható, hogy segíthet a női nemi szervrendszer kiegyensúlyozásában.

Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra – AKCIÓ

A Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra nevű intimbetét alkalmazható:

  • Az idősebb kori hormonváltozások miatt kialakult irritáció megszüntetésére, vagy az intim testrész tisztítása céljából.
  • Fáradtság, stressz, ingerlékenység, szorongás és álmatlanság ellen, az egészséges közérzet visszanyerése érdekében.
  • Csökkent szexuális vágy esetében.
  • Segíthet megelőzni az idősebb korban gyakori magas vércukorszintet és vérnyomást, illetve az esetleges csontritkulást.
  • Megoldást nyújthat a menstruáció rendszerességében és a vérzés mértékének javításában, ha kimaradó, vagy rendszertelen menstruációs problémákkal küzd.
  • A nyálkahártya, a hüvely és a bőr szárazsága esetében rendszeresen használható, hogy a nemi szerv újra hidratált legyen.
  • A változó kori tünetek (álmatlanság, forró kéz-láb, hőhullám) ellen.
  • Segít megerősíteni az immunrendszert.

A termékeket nemzetközi szinten vezető technológiával, bakteriológiailag tiszta laboratóriumokban készítik. Teljesen automatizált gyártósorok garantálják a minden termékben azonos hatóanyagot és minőséget. A termékhez felhasznált tisztított gyapot és a mikroszálas fedőréteg teljesen biztonságos és nem tartalmaz allergén anyagokat. A nagyobb biztonság érdekében hermetikusan lezárt csomagokban jut el a vevőkhöz. A csomagolás az intim betétek hatékonyságát hosszan és megbízhatóan megőrzi.

A termék 1 dobozos, 5 dobozos és 10 dobozos kiszerelésben vásárolható. Utóbbi kettő most akciós áron.

Pin It on Pinterest