Barion fizetési mód

Mit jelent a BARION™?

Elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatást, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizessen kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha viszont valaki regisztrál a Barion rendszerébe, akkor soha többé nem kell begépelni a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcíme és jelszava. Ez nem csak kényelmesebb, de a biztonságosabb is.

A Victoria Oriental Culture & Health cég termékeinek fizetéséhez használható:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya
  • Amex bankkártya

Fizessen kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei, üzletfelei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcíme és jelszava megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénzfogadás és -küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesse vásárlásait

A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait, a weben vagy mobilon is. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását, még azt is látja, hogy mit vett. Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat:

Barion egyenleged is itt kezelheted A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. ingyenes Barion tárca kezelése

 

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja-e meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Pin It on Pinterest