A Victoria Oriental Culture & Health célja, hogy lehetőséget kínáljon az egészség természetes módszerekkel történő megóvására, a betegségek megelőzésére.

Mikor is lehetne aktuálisabb a téma, mint az őszi influenza-szezonban?

Íme néhány tipp, amivel felveheti a harcot a baktériumok, vírusok ellen azért, hogy az ősz ne a betegségekről szóljon:

1. Pihenjünk eleget!

Immunerősítés természetesenHogyan is várhatja el szervezetétől, hogy a megfelelő módon működjön, védekezni tudjon, ha nem hagy magának, szervezetének elég időt arra, hogy regenerálódjon?! Sajnos a mai rohanó világban erre nincs mindig elegendő időnk, viszont némi odafigyeléssel tehetünk a helyzet javítása érdekében. Ha nem áll módunkban mindig 7-8 órákat aludni, akkor már azzal is sokat tehetünk közérzetünk javítása érdekében, ha nyugodtan alszunk el, nem forgolódunk éjjel álmatlanul. Ebben segít a Victoria Oriental Culture & Health által kifejlesztett, természetes összetevőket tartalmazó Suprelax termékünk, amely hozzájárulhat és elősegítheti az idegrendszer normál működését, megszüntetheti az alvászavart, a depressziót és a szorongásra is pozitívan hathat. Egy doboz három hónapra elegendő kapszulát tartalmaz.

2. Mindig mossunk kezet, ügyeljünk a higiéniára!

Bizony, ezt már a legtöbb ember óvodás korban megtanulja, illetve sok esetben csak azt hiszi, hogy tudja. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mivel és milyen hosszasan mosunk kezet. A legjobb antibakteriális kézfertőtlenítőt tartalmazó szappannal kezet mosni, valamint minimum fél percen át hagyni hatni a fertőtlenítőszert. Az alapos kézmosás azt jelenti, hogy megmossuk az ujjainkat, a körmünk alatti részt, és ha van rajtunk gyűrű, azt a kézmosás előtt eltávolítjuk, ugyanis alatta is maradhat szennyezőanyag.

3. Fogyasszunk sok vitaminban gazdag tápanyagot!

vitamin Immunerősítés természetesenEzt is sokan hallhattuk már. Valamint ezt az egész év folyamán érdemes lenne betartani, azonban sokszor ez nem valósul meg a gyakorlatban. Főleg a már említett rohanó életmódnak köszönhetően. Hundred Beauty Tea elnevezésű gyógyteánk nem helyettesíti a vitaminban, ásványi anyagokban gazdag étkezést, azonban a benne található gyógynövényeknek köszönhetően antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatása van. Ezáltal hatékonyan száll szembe a nátha, a hörghurut, a tüdőgyulladás, a torokfájás és a megfázás ellen.

4. Mozogjunk eleget!

A hideg időben sem elhanyagolható a rendszeres testmozgás, ugyanis számos jótékony hatása mellett segít feltöltődni szervezetünknek, és levezetni a minket ért stresszt. Ha kint már tényleg nagyon hűvös az idő, akkor keressünk olyan benti sportot, amelyet élvezettel tudunk csinálni hétről hétre, legyen az jóga, tánc, úszás vagy bármi kedvünkre való.

5. Figyeljünk oda magunkra jobban, mérjük rendszeresen vérnyomásunkat!

Fokozottan ügyeljünk ebben az időben szív és érrendszerünkre! Ezt otthon is megtehetjük egy vérnyomásmérő készülék beszerzésével. Így figyelemmel kísérhetjük nap mint nap pulzusunk, vérnyomásunk változását. A rendszeres ellenőrzés, vizsgálat mellett cégünk létrehozta a kínai orvoslás hagyományait ötvözve a modern technológiával az Altair III. névre hallgató készülékét, melynek használatával fokozatosan beállítható a pulzus a megfelelő értéktartományon belülre. Így hatékonyan védhető meg többek közt a szív, az agy és a vese a magas vérnyomás okozta szövődményektől. Az eszköz lényege, hogy az akupunktúrás pontokon keresztül olyan rezgési hullámokat gerjeszt, amely a szervezet saját bioenergiája révén kedvezően hat az erek állapotára. A készülék gyorsan és teljesen megszüntetheti a kellemetlen tüneteket. A fejfájás, a mellkasi fulladás, a szédülés, a nyugtalanság elmúlhat, így a magas vérnyomásban szenvedő beteg életminősége is javulhat.

6. Fokozottan támogassuk immunrendszerünket!

Az immunrendszer fokozott támogatására bizalommal ajánljuk V & A kapszulánkat is, amely az agy-, a szív-, az érrendszer normál állapotának fenntartását segítheti elő, és nem mellesleg hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez és a fáradtság leküzdéséhez, a ginzeng erejével.

Fokozottan támogassuk immunrendszerünket!

Pin It on Pinterest