Úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy vérnyomás klubot, amivel az a célunk, hogy minél több ember számára elérhető legyen a vérnyomás stabilizálásának, csökkentésének módszere.

A Dr. Teng Vérnyomás klub életre hívásának több oka is volt. A magas vérnyomás a magyarok egyik leggyakrabban előforduló népbetegsége. A Központi Statisztikai Hivatal felmérése szerint Magyarországon a 15 éves és annál idősebb lakosság közel harmadának magas a vérnyomása. A férfiak csoportján belül ez az arány 29, míg a nők esetében 34 százalékos. E közel hárommillió beteg 95 százaléka orvosi javaslatra vérnyomáscsökkentőt is szed, melynek számos mellékhatása van.

Sokan éppen a mellékhatások miatt nem akarják elkezdeni a vérnyomáscsökkentők használatát. Vannak olyan esetek is, amikor az ingadozó vérnyomást gyógyszerrel nem sikerül beállítani. Ezen betegeknél megoldást jelenthet az Altair III. vérnyomás szabályozó készülék használata, ezt azonban nem mindenki tudja megvásárolni, hogy otthon rendszeresen használhassa.

Altair III. Vérnyomás-szabályozó készülék

Az említett okok miatt döntöttünk a Dr. Teng Vérnyomás Klub létrehozásában. A klub keretein belül többféle szolgáltatást is kínálunk. A legjelentősebb, vérnyomás szabályozására kínált szolgáltatásunk, az Altair III vérnyomás szabályozó készülék rendszeres használata. Emellett tervezünk még zeneterápiát, meditációkat, sőt a klubot rendszeresen látogatók időnként kínai egészségmegőrző előadásokat is hallgathatnak, illetve elsajátíthatják a kínai torna, a Tai Chi és a Ba Duan Jin alapjait is.

elsajátíthatják a kínai torna, a Tai Chi és a Ba Duan Jin alapjait is

Az már biztos, hogy az első alkalommal díjmentesen lehet kipróbálni az Altair III. vérnyomás szabályozó készüléket, úgyhogy érdemes lesz csatlakozni és eljönni az első találkozóra, ami most szerveződik!

Ha nem szeretne lemaradni, akkor előzetes, elköteleződésmentes jelentkezését az

infovictoria888@gmail.com

e-mail címre várjuk pontos nevének és életkorának megadása mellett betegségét és problémáját is leírhatja előzetesen.

A klub megalakulását követően a programokról rendszeresen hírlevélben, valamint a honlapunkon adunk majd tájékoztatást. De egy Facebook csoportot is létre fogunk hozni, ahova a belépés természetesen ingyenes lesz! Ha szeretne ennek a csoportnak a tagja lenni, kérjük, küldje el jelentkezését a fentebb már említett e-mail címre! A tárgyba a következőt írja: VÉRNYOMÁS KLUB a levél szövegében pedig szerepeltesse nevét és Facebook profilja elérhetőségét (linkjét).

Őrizze meg egészségét Dr. Teng segítségével, csatlakozzon a Vérnyomás Klubhoz!

Pin It on Pinterest