A nőgyógyászati problémákat, a fertőzéseket baktériumok, vírusok vagy gombák, illetve egyéb egysejtű élőlények okozhatják. Míg a nyugati orvoslás a kórokozókkal szemben veszi fel a küzdelmet (antivirális szerek, illetve antibiotikumok segítségével), addig a hagyományos kínai orvoslás az energia-, a vér áramlása, a Yin és Yang egyensúlya szemszögéből közelíti meg a betegséget.

A belső energiaegyensúly megbomlása, belső szervek túl- vagy alulműködése erőteljesen befolyásolja, hogy ki, mennyire fogékony egyes betegségekre. Ezekre jellemző a máj túlműködése, a vese és a lép alul működése jellemző. Példaként említhető, hogy a kínai orvoslás szerint a klimax idején tapasztalható fáradtság, levertség arra utal, hogy a vese yin (jin) hiányos.

 

A máj túlműködése, tűz a májban

Előidézője lehet a sok stressz, komoly idegi megterhelés, feldolgozatlan érzelmi terhek stb.
Fizikai tünetei lehetnek például: az arc színe vörös; magas vérnyomás; égő, vörös szemek, kellemetlen nyomásérzet előfordulhat a szemben, jelentkezhet fotofóbia, könnyezés; éles, hasogató fejfájás; alvászavar; fájdalmas menstruáció, ami erős vérzéssel jelentkezik; sárgás folyás; szorulás, puffadás.

 

A vese alulműködése

A vese energiaszegénysége lehet örökletes eredetű, de előidézheti a stressz és jellemző még idős korban is.
Fizikai tünetei lehetnek például: hideg végtagok, hajhullás, bőr ráncosodása és szárazsága, hüvelyszárazság, csontritkulás, a fogak meglazulása, reakciók, gondolkodás lassulása, fáradékonyság, feledékenység, nemi vágy csökkenése, rendszertelen menstruáció, az immunrendszer védekezőképességének csökkenése.

 

A lép alulműködése

Előidézheti az emésztőrendszer leterheltsége, a túlzott szellemi leterheltség.
Fizikai tünetei lehetnek például: elhúzódó menstruációs vérzés, állandó híg, bő, fehér folyás, könnyebb elhízás, anyagcsere lassulása, álmos fáradtság.

A felsorolt három szerv nem megfelelő működése miatt a szervezetben méreganyagok halmozódnak fel, s ezek nőgyógyászati problémákat is okozhatnak. Az egyik leghatékonyabb kezelési módszer, hogy ezeket a méreganyagokat a szervezetből eltávolítják.

Nőgyógyászati problémák háttere - Havasi LótuszA Victoria betétcsaládban lévő hatóanyagok a külső nemi szerveknél található érzékeny, vérerekkel sűrűn behálózott bőrön át jutnak a szervezetbe, hogy eltávolítsák onnan a méreganyagokat.

Ez a módszer hatékonyan segíti az említett szervek nem megfelelő működéséből fakadóan felgyülemlett méreganyagok kiürülését. A petefészekre kifejezetten jótékony hatással van, és megóvja a gyulladásoktól. Helyreállítja a menstruációt, megszünteti a vérzészavart, „felmelegíti” a méhet, javítja a méh összehúzódó képességét.

Kínában nagy hagyománya van a gyógynövények használatának. Az egyik legkiválóbb hatású gyógynövény a Havasi Lótusz. Ez a növény a Tibeti-hegységben virágzik, több ezer méteres magasságban. Nőgyógyászati betegségek kezelésében már a kínai császárság idejében is használták.

Miért is egyedülálló a Victoria betétcsalád?

 • méregtelenít, gyulladáscsökkentő hatású,
 • védelmet nyújthat a baktériumok, gombák, trichonomas, vírusok ellen,
 • megállíthatja a makacs, nehezen kezelhető hüvelyfolyást,
 • hozzájárulhat a nőgyógyászati problémák megelőzéséhez,
 • eltüntetheti a kellemetlen szagokat,
 • beállíthatja a rendszertelen menstruációt,
 • megszüntetheti a fájdalmas menstruációt,
 • megelőzheti a klimax kellemetlen tüneteit,
 • friss, kellemes, hűs érzést biztosít,
 • a petefészekre gyakorolt hatása révén fiatalító, bőrt megszépítő hatása van,
 • megállíthatja a hajhullást,
 • használata egyszerű és kényelmes.

A Victoria betétcsalád többféle gyógynövényt tartalmaz, 100% pamutból készül, nem okoz irritációt.

Pin It on Pinterest