Mindjárt itt a karácsony és semmi ötlete, mit vehetne szeretteinek?

A karácsonyi ajándékok vásárlása mindig nehéz feladat. Szeretteinktől általában azt a választ kapjuk arra a kérdésére, mit szeretnél, mire lenne szükséged, hogy semmi sem kell nekem. Mi most mutatunk néhány ajándékötletet, amikben a figyelmet, a szeretetet és a törődést is érezni fogják azok, akiké ezek a karácsonyi ajándékok lesznek.

Férfiak számára ajánlott csomagunk akár a „SZUPERMEN LESZEK” fantázianevet is kaphatná.

Energy Vital - Potencia és energianövelés a mindennapokra - Hozzájárul a energianöveléshez, a fáradtság leküzdéséhez, növeli a libidót, erősíti az immunrendszert.Tartalma: 1 doboz Easy-Go kapszula, 1 doboz Energy Vital kapszula és egy doboz 30 darabos Victoria Vital male personal care férfi betét.

Az Easy-Go kapszula hatóanyagainak köszönhetően, hozzájárulhat a vesemedence, a húgyúti szervek és a prosztata egészséges működéséhez. Mindezt úgy, hogy közben támogatja a jobb a vizeletkiválasztást. Energy Vital kapszulánk hozzájárulhat a férfiak energianöveléséhez, a fizikai fáradtság leküzdéséhez, megnövelheti a libidót, megerősítheti az immunrendszert.

A Victoria Vital male personal care tisztító tapasz használatával visszatérhet a férfiak életereje, magabiztossága. Megszűnhet a prosztata probléma és a prosztatagyulladás. A betétet az alsónadrágba kényelmesen, könnyen és biztonságosan lehet behelyezni. A 24 órás használat során a gyógynövényekből a hatóanyagok folyamatosan szívódnak fel a bőr nyálkahártyáján keresztül. Ez természetes gondoskodást biztosít a férfiak számára.

„SZÍVBŐL, SZERETETBŐL” csomagunk nevéből adódóan is a szív- és érrendszeri problémákra nyújthat segítséget.

Altair III. Vérnyomás-szabályozó készülékTartalma: 1 db Altair III vérnyomás-szabályozó készüléket és 1 doboz V&A kapszulát tartalmaz.

Az Altair III vérnyomás-szabályozó készülékünk alapja a kínai gyógyászatban elterjedt akupunktúrás meridiánok kezelése és a bioenergia hullámok átvitelének fejlett technológiája. A készülék az akupunktúrás pontokon keresztül rezgési hullámokat gerjeszt, amely a szervezet saját bioenergiája révén kedvezően hat az erek állapotára.

V&A kapszulánk elősegítheti az agy-, a szív-, az érrendszer normál állapotának fenntartását, a méregtelenítést. Az immunerősítésre is ajánlott kapszula B6-vitamint és egyéb B-vitaminokat, valamint jelentős mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz. A szorongás oldásához hasonlóan fontos az akadálymentesített vérkeringés, amelyet ginseng gyökér és pórsáfrány kivonat segít. A vérkeringés megfelelő működésének támogatásával nagymértékben hozzájárulhat a veseműködés javításához is. A készítmény a visszér okozta fájdalmat is enyhítheti és elősegítheti a véráramlást a különböző szerveknél, ízületeknél.

Következő, „BELSŐ HARMÓNIA” nevű csomagunk az emésztési problémákra nyújthat megoldást.

Segíthet a magas koleszterin csökkentésében, enyhítheti a reflux, a cukorbetegség tüneteit.Tartalma: 1 doboz Suprelax kapszula, 1 doboz Holistic Harmony-Digest Detox kapszula, valamint a 1 doboz Hundred Beauty Tea.

A Holistic Harmony-Digest Detox kapszulánk elősegítheti az emésztőrendszer normál működését, csökkentheti az ödéma kialakulásának lehetőségét és a zsíros ételek fogyasztása utáni puffadást. „Nagy has” esetén elősegítheti a súlycsökkenést, valamint a koleszterinszint csökkentésében is közreműködhet. Hundred Beauty Tea, százszorszép teánk a testi harmóniánk elérésében segíthet. Ugyanis mai modern világunk, felgyorsult életünk mellékterméke a stressz, amivel mindannyian együtt élünk. A magas vérnyomás, a magas vércukorszint, az alvászavar, a gyomor- és bélrendszeri panaszok, és a fejfájás is mind a stressz miatt kialakult tünetek közé sorolható. Suprelax kapszulánk elősegítheti az idegrendszer normál működését, megszüntetheti az alvászavart, a depressziót, a szorongást.

Végül, dr. Teng filozófiájához és cégünk küldetéséhez híven („Az emberek és a nők egészsége mindenek felett”) két olyan csomagot ajánlunk, amelyben az  elveszett egészség találkozik a kínai gyógymódokkal a nők egészsége érdekében.

Az első ilyen „BABAPROGRAM” NEVŰ csomagunkat gyermekvállalás előtt álló hölgyeknek ajánljuk.

Babamama kapszula - Meddőség ellen, teherbeesés érdekében. Erősíti az immunrendszert. Megszünteti a száraz hüvelyt, beállítja a havi vérzés mennyiségét, csökkenti a lábdagadástTartalma: 1 doboz Babamama kapszula, valamint 1 doboz Havasi Lótusz Intim Tisztító Kúra.

Babamama kapszulánkat meddőség ellen, gyermektervezés előtt ajánljuk. Megszüntetheti a száraz hüvely állapotát, beállíthatja a havi vérzés mennyiségét, csökkenti a lábdagadás előfordulását, növeli a teherbeesés lehetőségét és a szülés utáni fáradtságot is csökkentheti. A Babamama kapszula az immunrendszer védelmét is segíti, glikozidokat, aminosavakat, szterolokat, telítetlen zsírsavakat és egy poliszacharidot is tartalmaz.

A Havasi Lótusz Intim Tisztító Kúra C-, E- és egyéb vitaminokat tartalmaz a családi titkos recept alapján. „A Kínai Gyógynövények Szótára” szerint a havasi lótusz felmelegíti a méhet, eloszlatja a hideget. A termék sejtnövekedéshez szükséges anyagokat pl.: alkaloidokat, flavone-t, naphta-t, deoxidált cukrot és tizenhatféle aminosavat tartalmaz, amik javítják az immunrendszer működését, serkentik a sejtnövekedést. Nagyon erős antioxidáns hatása van, melynek hatására a szervezet felfrissül és megfiatalodik.

A másik nőknek ajánlott „HORMONEGYENSÚLY 1. és 2.” nevű csomagunk a menopauzához közeledő hölgyek számára ajánlott.

Az 1. csomag tartalma: 1 doboz Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra, és 1 doboz Holistic Harmony-Digest Detox kapszula (lásd fentebb a leírást).

A Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra kiegészíti a test képességét a máj működésének megerősítésében és a keringés tisztításában. A hagyományos kínai orvoslásban a Pünkösdi Rózsa segít a yin-hiányban, test és végtag melegség esetén, éjszakai izzadás, erős szívdobogás, vérnyomás ingadozás, valamint magas vércukorszint és változókori hőhullám, esetén, a női nemi rendszer kiegyensúlyozásában. A pünkösdi rózsa tartalmaz peoniflorint, ami nyugtató hatású.

A 2. csomagunk választható mennyiségben tartalmaz Havasi Lótusz betétet és mellé 1 doboz Suprelax kapszulát. Ezt az intimbetétet minden női korosztály számára ajánljuk, mert segít gombás fertőzés, hüvelyfertőzés, petefészekgyulladás, petefészek problémák, alhasi fájdalom és görcsös hasfájás során is.

Pünkösdi Rózsa Változókori Egyensúlyért Kúra – AKCIÓ   Dr. Teng Havasi lótusz Intim Tiszító Kúra 1 doboz

Természetesen ezek csak általunk összeállított karácsonyi ajándékok és csomagok, de Ön is szabadon választhat termékeket a webshopunkból vagy tájékozódjon Facebook oldalunkon.

És, ha már a karácsonyi ajándékok a téma, a mi meglepetésünk a blogolvasók számára az, hogy ha a webshopban 3 darab olyan terméket választ, amiből 2 db 1-1 doboz kapszula, akkor egyedi kedvezményt kérhet dr. Teng doktornőnél.

Ez egyszerűen egy telefont jelent (+36 30 597-8589) dr. Teng (Virág) doktornő számára, akit azért is érdemes megkeresni, hogy tájékoztatást kapjunk vagy egyeztessünk vele a már fennálló problémákkal, panaszokkal és az esetlegesen szedett gyógyszerekkel kapcsolatban. Hiszen fontos tudni, hogy melyik készítménynek milyen hatása lehet.

Pin It on Pinterest