Victoria Secret – Havasi lótusz betét 1 csomag

5394 Ft

Victoria Secret Female Personal Care – A hölgyek védelmében!

A nők fizikai adottságait és testápolási szokásait szem előtt tartva, a környezeti egészségápolás elvei alapján kifejlesztett „Victoria Secret Female Personal Care” tudományos formula alapján, bakteriológiailag tiszta laboratóriumban készült termék.

A termék használata terhesség esetén nem javasolt!

 

 

Leírás

1 csomagban 4 db betét van.

Gombás fertőzés, hüvelyfertőzés, petefészekgyulladás, petefészek problémák, alhasi fájdalom, görcsös hasfájás? A havasi lótusz betét segíthet.

A betét egyedülállóan, külsőleg, nem tolakodó módon, hanem a gát nyálkahártya membránjának puhaságát, a perifériás hajszálerek vérkeringését és felszívóképességét kihasználva juttatja a hatóanyagot a bőr alá. Nem kell préselni, nyomni, csak a betétet kell a hüvelyen kívül a fehérneműbe helyezni. Így gyengéden, könnyen, biztonságosan, kényelmesen lehet használni, hatása 24 órán keresztül tart. Távol marad a gombás fertőzés.

A betétek külön-külön egyenként vannak csomagolva a csomagon belül is.

Ha további érdekes dolgokat szeretne megtudni a termékről, annak használatáról, valamint arról, hogy mely problémák esetén és mely területeken jelenthet segítséget, olvassa el blogbejegyzésünket. Amit IDE kattintva talál meg!

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 20 × 2 × 8.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Pin It on Pinterest